Om Corn Burner Conversion Kits

May 19

Majs er ofte brugt i hjemmet opvarmning. Corn ovne og majs-brænder konvertering kits er almindeligt anvendt til disse formål. Mange mennesker bruger ildsteder som majs-brænder konverteringsenheder, at give dem mulighed for at varme deres hjem i en mere økonomisk stil. Også, majs-brænder konvertering opvarmning er simpelthen en mere økonomisk forsvarlig og venlige indstilling.

Geografi

Hvis du ønsker at købe en majs-brænder konvertering kit, nogle fremragende online-leverandører til at se ind i bl.a. Golden Grain Corn Komfur, St. Croix Heat, Treehugger, Center for Corn Heat, Corn Energy Systems, Trent traktor, amerikanske Energy Systems og Midtvesten Corn brændeovne.

Fungere

Et godt eksempel på en majs-brænder konvertering kit er en majs brændeovn, der kan brænde alt fra træpiller til naturlig majs. Disse ovne er i stand til at konvertere til brændende piller, og indeholder valgfrie rist kits.The majs tændsats er i stand til belysning pellets i under 1 minut.

Overvejelser

Corn brændeovne er konstrueret til at give hjem med mere billige og miljøvenlige energikilder. Konvertering fra afskallede majs til træpiller ville ikke være meget økologisk sund: Pellets ville producere en betydelig mængde skadelig kulilte, hvilket ville føre til forurening og usund luft klima.

Betydning

Du kan konvertere træ ovne, selvom der er mange majs-brænding skær og ovne er tilgængelige på markedet. Corn ovne kan knyttes til eksisterende eller nye rørledning arbejde at opvarme en bolig i sin helhed. Corn brændere (indsætter) er i stand til at konvertere brændeovne pejse i majs-brænding apparater, der er effektiv og pålidelig.

Advarsel

Før overvejer at konvertere indendørs brændeovne ovne til majs-brænding enheder, være opmærksom på, at dette ikke er generelt tilladt på grund af moderne koder, certificeringer og testkrav. Reglerne ændrer også lidt baseret på regionale behov og begrænsninger.


relaterede artikler