Vand Utætheder Into kanalerne på Min Varmepumper

January 20

Vand lækager i kanalen arbejdet i en varmepumpe systemet kan forårsage alvorlige skader og meget dårlige konsekvenser. For eksempel, hvis kanalen arbejde er glasfiber, det kan strukturelt kompromitteret af vandlækager, der forårsager det til at synke eller udvikle huller. Metal rørledning arbejde kan ruste eller på anden måde korroderer, og begge typer af rørledning arbejde kan udvikle mug og skimmel inde fra en vand lækage, hvilket kan føre til dårlig lugt og endda til sundhedsproblemer og problemer med indeklimaet, hvis lov til at gå på ubemærket. Der er en række forskellige årsager til, at vand kan trænge ind rørledning arbejde i et varmepumpeanlæg, og en række måder at løse disse problemer.

Årsager til lækager

Hvis varmepumpen er en rooftop enhed, kan vand sive ind i kanalen arbejde fra defekt weatherstripping hvor enheden kommer ind i bygningen eller fra vand drypper ned gennem enheden og indtaste den måde. Hvis det ikke er en tagterrasse enhed, kan vand fra overdrevent fugtig luft ind i kanalen arbejde og kondensere under drift. Vand fra kondensering af fan-coils kan også gøre sin vej ind i kanalen arbejde.

Symptomer på Utætheder

Symptomerne på en vand læk i rørledning arbejde kan begynde som en fugtig eller mugne lugt, fra meldug eller mug begyndt at vokse i kanalen arbejde. Du kan også bemærke sagging rørledning arbejde eller bløde pletter, hvis det er lavet af glasfiber. Hvis du har problemer med metal rørledning arbejde, er det normalt vand drypper fra sømmene af kanalen arbejde selv.

Farerne ved Utætheder

Farerne ved vand lækager i varmepumpe rørledning arbejde er talrige. En, faldet i indendørs luftkvalitet, der kommer med nogen skimmel eller meldug i luften, der kan forårsage sygdom. En anden fare er skader på kanalen arbejde selv, såsom i tilfældet med huller åbner sig eller sagging rørledning arbejde trække væk fra montering områder. FDamage til selve udstyret kan også opstå, hvis vand udslip end kredsløb og andre følsomme områder.

Løsninger

At diagnosticere og løse en varmepumpe kanal arbejde vand problem, først afgøre, hvor vandet kommer fra. Er det ind gennem taget, gennem VVS køre ved siden af ​​kanalen arbejde, eller fra selve enheden? Når du regne ud, hvor det kommer fra, er det let at løse problemet.


relaterede artikler