Sådan Design Front Kitchens

April 2

Sådan Design Front Kitchens


I traditionelle parcelhuse, køkkenet er i midten af ​​husstanden. Denne placering giver mening, fordi køkkenet er i fokus for familien. Men i nogle situationer, er det mere fornuftigt at placere køkkenet nær forsiden af ​​huset og tættere på den forreste indgang. Her er nogle ideer til at tage i betragtning, hvis du designer en front køkken.

Den Welcoming View

Når du designer en front køkken, tage hensyn til, hvad de besøgende vil se, når de kommer ind i dit hjem. Giv noget af en visuel buffer mellem posten plads og køkkenet. En god buffer er et adskillende hal skab eller væg med en dråbe bord og et spejl.

Også tænke på, hvad køkkenet vil se ud, når det bliver brugt. Find måder at maskere et køkken rod at undgå at give et dårligt første indtryk. En semi-åben rumdeler eller lomme dør kan hjælpe skjule, hvad du ikke vil have de besøgende til at se det samme.

Tilslutninger

Sørg for, at køkkenet eller anden måde forbinder til de vigtigste boligareal af huset. Ellers vil du isolere kok og skar hende ud af familiens aktiviteter. Åbne grundplaner har store køkkener, der indgår i de vigtigste boligareal. Sørg også for, at køkkenet er logisk placeret ved siden af ​​spisestuen, hvis du har en. Et køkken bør ikke være så langt fra spisestuen at din mad er koldt, når det når bordet.

vindue Visninger

Tænk udsigten fra fortovet eller gaden. Du har sandsynligvis ikke ønsker at have kobber gryder hængende foran dit køkken vindue. Placere de store inventar såsom komfurer og køleskabe væk fra vinduet. Hæng neutrale gardiner til en noget camouflere rummets formål fra forbipasserende.

Placeringer af Mechanicals

Når du flytter køkkenet til forsiden af ​​huset, skal du flytte store mechanicals til den anden side af kælderen. Dette kan være kostbart. De fleste boliger er designet til at reducere behovet for lange vand og affald linjer ved at koncentrere "våde" rum såsom køkkener og bade i nærhed af hinanden, så de kan dele mechanicals.

trafikmønstre

Forestil dig den trafik mønster skabt af et stort antal gæster kommer og går. Ferie sammenkomster er et godt eksempel. Du ønsker at designe en entryway, der kan rumme flere besøgende, der ankommer samtidig med bundter og frakker, der skal hænges op. Igen kan buffer- vægge, skabe eller dividers hjælpe dirigere trafikken strømme bort fra midten af ​​køkkenet.


relaterede artikler