Sådan Paint Beton Urner

September 19

Sådan Paint Beton Urner


Smid ikke dine gamle beton urner. Maleri dine konkrete urner er en billig måde at bringe liv tilbage til dem. Bare ved at duppe på lidt maling, kan du tilføje farve og pizazz til tidligere intetsigende urner. Malede urner kan tilføje mere skønhed til dit blomsterbede, havestue eller container haven.

Instruktioner

1 Scrub snavs, fedtpletter eller meldug ud af betonen urne med en hård skurebørste, varmt vand, opvaskemaskine væske og blegemiddel. Skyl grundigt. Hvis der er nogen Meldug pletter tilbage, spot rense dem med blegemiddel og varmt vand. Lad urnen helt tørre i solen i 24 til 48 timer.

2 Påfør en konkret primer til urnen anvendelse af en pensel. Primeren vil skjule eventuelle pletter eller pletter, som du ikke var i stand til at skrubbe af med krat pensel. Primeren vil også gøre overfladen glattere. Lad betonen primer tørre overensstemmelse med producentens anvisninger.

3 Paint betonen urn anvendelse af en udvendig vandtæt maling, der er kompatibel med beton. Afhængig af størrelsen af ​​betonen urn, bruge en malerpensel eller rulle til at anvende maling. Lad det tørre, før du tilføjer en anden frakke, især hvis du bruger lyse farver som gul eller baby blå. Lad malingen tørre i 24 til 48 timer før fylde det med jord og blomster.


relaterede artikler