Sådan ansøger Sheetrock direkte til en Cinderblock Wall

December 4

Sådan ansøger Sheetrock direkte til en Cinderblock Wall


Udhuse, garager og kældre er ofte bygget med cinderblock vægge på grund af deres nem installation, holdbarhed og evne til at hjælpe med at kontrollere erosion. Desværre vil den ru cement væg overflade altid have en ufærdig udseende, medmindre du anvender Sheetrock til overfladen af ​​cinderblock. Én du anvender Sheetrock til cinderblock, kan du afslutte væggen for at matche de andre indvendige vægge i dit hjem med tapet eller tekstur og maling.

Instruktioner

1 Mål højden af cinderblock væg. Overfør at måling til et ark af 48-tommer med 96-tommer skumisolering bord.

2 Skær brættet med en hobbykniv på din målte mærke til at passe til højden af din væg. Påfør alle formål konstruktion klæbemiddel til bagsiden af ​​isoleringspladen og klæbe isoleringspladen til cinderblock væg. Fortsæt med at installere plader af skumisolering, indtil du har dækket cinderblock væg.

3 Installer 1-inch 2-tommer med 8-fods underlaget strips horisontalt langs bunden og toppen af cinderblock væg. Drive 4-tommer murværk skruer gennem underlaget strips, isoleringen og ind i cinderblock væg med en boremaskine.

4 Mål og skære yderligere murværk strimler med en effekt så at passe lodret mellem den øverste og nederste underlaget strips. Installere underlaget strips langs længden af ​​cinderblock væg hver 16 inches.

5 Mål og afskårne ark af 3/4-inch Sheetrock til at passe til højden af dit cinderblock væg. Installer Sheetrock til væggen ved at køre en 1/4-inch drywall skruer gennem de 3/4-inch Sheetrock og ind i underlaget strips.

6 Drev drywall skruer ind i Sheetrock hver 16 inches vandret langs toppen og bunden af Sheetrock. Mål en afstand på 2 fod over bunden af ​​Sheetrock og drev yderligere drywall skruer tværs af Sheetrock vandret. Fortsæt med at køre en linje af skruer hver 2 fødder, indtil du når toppen af ​​cinderblock væg.

7 Anvend færdigblandet gipsvæg mudder til sømme og skruehovederne med en 6-tommer fælles kniv. Skub mudderet i sømmene med kniven. Hold kniven på en 20 til 25-graders vinkel og passere over sømmene og skruehoveder for at fjerne overskydende mudder. Foretage en endelig aflevering med kniven til at udjævne mudderet.

8 Stick fugebånd til mudderet langs sømmene i Sheetrock. Igen, hold din 6-tommer fælles kniv på en 20- til 25-graders vinkel og trække det over det fælles bånd til at trykke på bånd i gipsvæg mudder.

9 Påfør endnu et lag af drywall mudder over toppen af sømmen båndet. Brug den samme metode til at anvende mudder, derefter fjerne den overskydende mudder fra båndet og Sheetrock som du gjorde tidligere.

10 Lad mudderet tørre natten over. Sand alle gipsvæg mudder med medium sandpapir korn.

11 Påfør et andet lag af mudder i sømmene ved hjælp af en 12-tommer taping kniv. Lad mudderet tørre natten over, derefter sand med mediet sandpapir korn.