Sådan holder Badeværelse Afløb Flowing

January 14

Sådan holder Badeværelse Afløb Flowing


Badeværelse dræn ender med at få alle former for "yucky" ting går ned dem. Tandpasta, barberskum, whiskers, hår og soap scum er blot nogle af de ting, der kan ende med at forårsage en blokering i dit badeværelse afløb, hvilket gør dem dræne langsomt eller slet ikke. Her er hvordan du kan holde dine badeværelse afløb klare og flyder frit, og hvis de kommer til at få sat op, hvordan du kan få dem i gang igen.

Instruktioner

Sådan holder Badeværelse Afløb Løb

1 Kører plain gamle varmt vand ned din drain i ca. 30 sekunder en gang om ugen, vil hjælpe med at rydde afløbet før nogen blokering kan opbygge.

2 Sæt 1 spsk. bordsalt ned i afløbet, derefter langsomt hæld 1/4 kop almindelig hvid eddike i afløbet.

3 Lad det sidde i en time eller deromkring, derefter køre varmt vand ned i afløbet at rydde ud saltet.

4 hælde en halv kop flydende blegemiddel ned i afløbet regelmæssigt vil hjælpe med at holde det flyder.

Sådan at åbne en tilstoppet badeværelse Drain

5 Ryd en moderat tilstoppet afløb (en, der dræner langsomt) ved hjælp af en kombination af bagepulver og eddike. Put omkring 1/2 kop bagepulver i afløbet, derefter langsomt hæld 1/2 kop eddike ned i afløbet. Den bagepulver er grundlæggende og eddike er sure, så blandingen af ​​de to vil skabe en skummende handling, der vil løsne træsko og kan skylles væk.

6 Fremryk et dræn er normalt en pålidelig måde at klare drain blokeringer. I badeværelse afløb, skal du sørge for at blokere / dække overløbet åbning i vasken, før du prøver kaster. Put 2 til 3 inches af vand i vasken, og derefter placere stemplet direkte over afløbet og styrte hurtigt op og ned flere gange. Når du tager stemplet væk, skal vandet løbe. Hvis den ikke gør det, så prøv igen.

7 Hvis din drain stadig er blokeret efter kaster, din næste mulighed er at bruge et dræn snegl. Dette er langt tyndt stykke sammenrullet metal med en lille metal "krog" i slutningen. Feed sneglen ned gennem sink hjerneflugt, dreje det som du skubbe det gennem nedløbsrøret. Metallet snegl er stiv nok til enten presse igennem en blokering i røret ved at åbne den op, eller med krogen i slutningen, grab på hvad der er årsag til blokeringen, så du kan trække det ud af afløbet.

8 Kør varmt vand ned i afløbet, når du har åbnet blokeringen at skylle væk noget, der kan holde sig til siderne af drænrør.

TIPS

  • Sink stemplerne (til rådighed i hjemmet og VVS levering butikker) er mindre end toilet stemplerne. Selv om de arbejder efter samme princip som et toilet stemplet, de er meget nemmere at arbejde med (og de har aldrig været i en toiletkumme).
  • Hjem butikker sælger et produkt for et par dollars, der passer lige ind i vask og badekar afløb for at fange hår før den går ned i afløbet. Installation af en af ​​disse kan spare dig masser af forværring. Bare vær sikker på at du husker at rengøre den regelmæssigt.
  • Kommercielle afløbsrens er ætsende og indeholder ofte lud, der kan brænde din hud eller øjne. Hvis du beslutter at bruge en, aldrig forsøge at kaste et dræn efter hælde afløbsrens ned det.
  • Andre kommercielle produkter bruger trykluft til at tvinge blokeringer ud af drænrør. Eksplosionen af ​​trykluft kan forårsage skade på dine rør.

relaterede artikler