Cataractarum Plant Care

July 9

Cataractarum Plant Care


Cataractarum eller kat palmer, er træer, der findes i tropiske områder og langs kysterne kyster omkring varme hærdet klimaer. Disse palmer er væksthæmmede i forhold til den fælles tropiske palme, der kan vokse til at være 30 fod eller mere. Disse kat palmer er ideelle til en ornamental gårdhave plante eller til at have indendørs som dekoration. Sundhed og produktion af katten palme stole på ordentlig pleje til at lykkes i enten miljø.

Webstedet Selection

Den cataractarum er en palme, der vokser naturligt i områder med højt vandindhold. Katten palme er mest produktive og velegnet langs seng af en flod eller i land, hvor bunden af ​​træet er ofte dækket af vand. På grund af denne naturtype, skal din cataractarum plantes i jord, der dræner godt, så træet kan vandes ofte hele dagen. Hold din jord seng meget fugtig, men ikke plante katten palme i et område, hvor regnvand kan stå, som dårlig dræning vil føre til rodbrand. Du ønsker frisk vand cirkulerer gennem jorden så ofte som muligt.

Katten palme kan lide en delvist skraverede område til at vokse i. Siden cataractarum typisk forbliver under seks fod i højden, plante det under en større, tungt løv træ er ideel for katten håndflade helbred. Sun svide kan forekomme på de fine blade, hvis du placerer katten palme i direkte solen. Shaded sollys, eller omkring seks timers sol om dagen, er ideel.

Beskæring af Cat Palm

Beskæring en kat palme indebærer at fjerne blade, når de er døde af. Den frond, eller blad del, vil i sidste ende blive brune og løsne sig fra kroppen af ​​træet. Når dette sker, er øjeblikkelig fjernelse af den misfarvet og brudt frond påkrævet. Disse blade kan tage væk energi fra planten som den forsøger at inddrive de døende vedhæng i stedet for at opretholde en sund overordnet lag blade. De øvrige dele af træet vil begynde at lide af næringsstof mangel, og katten håndflade vil vokse gul. Som Geoff Stein af Daves Garden beskriver, de blade er kilden til fotosyntese, hvilket skaber ernæring. For at fjerne sunde dem er at fjerne produktionslinje af mad træet behov.


relaterede artikler