Sådan Evaluer King Size Madrasser & Box Springs

March 30

Sådan Evaluer King Size Madrasser & Box Springs


Alle tilbringer mindst lige så meget tid at sove på deres seng, da de gør at køre deres bil. Du bør bruge så meget tid på at tænke en ny madras, som du ville køb af en bil. Dette gælder især for king size madrasser, fordi deres større størrelse kommer med en dyrere pris. Det er vigtigt at vurdere, hvad der gør en god kvalitet madras og box foråret, før du foretager investeringen.

Instruktioner

Opkøb Guide til King Size Madrasser

1 ud af hvad slags king size madras, du ønsker. De kommer i to størrelser: konge og Californien konge. En californisk konge er 4 inches smallere, men 4 1/2 inches længere end en almindelig konge. Det er et klogt valg, hvis du er meget høj, som i over 6 feet, 6 inches.

2 finde ud af dit budget. Prisen vifte af madrasser går fra en bare-bone 150 $ skum-top model til den $ 49,000 Vividus seng ved svensk-baserede Hästens. ConsumerReports.org anbefaler udgifter mindst $ 1.000 for en konge.

3 Finde ud den type seng, du foretrækker. Ifølge ConsumerSearch.com, er der fire typer af madrasser: innerspring, hukommelse skum, latex skum og luft.

Fjederindlæg madrasser er de traditionelle springmadrasser lavet med metal spoler som deres kerne. De kommer i et bredt udvalg af modeller, og er den billigste. Memory skum madrasser er lavet af high-density skum, der passer til kroppen. De har tendens til at tilbyde bedre krop støtte og bedre isolere bevægelse. Latexskum ligner hukommelse skum undtagen materialet ånder bedre. Det er springier men også dyrere. Luftmadrasser bruger oppustelige luftkamre at skabe støtte. Luften gør det muligt at naturligt forme til kroppen og også holder længere end andre madrasser, med nogle modeller, der tilbyder en 20-års garanti.

4 Evaluer bredbånd af sengen. Der er tre ting at overveje, når de evaluerer spoler: typen af ​​spolen, spolen tæller, og hvor mange "arbejde drejninger" af hver spole. Som en tommelfingerregel, det mindste antal spoler du bør forvente i en konge madras er 450, i henhold til BestBedGuide.com. Du bør også spørge om måleren (den tykkere jo bedre), og hvis spolen design er timeglas, hul eller kontinuerlig. Timeglas spoler bedre overensstemmelse med din krop, Pocket-spiraler giver bedre bevægelse separation og kontinuerlige spoler er mere holdbare.

5 Prøv sengen ud. Faktisk om på madrassen er den bedste måde at afgøre, hvad du vil. Hvis du vil være sover på det med en anden person, skal du sørge for at bringe dem til at afprøve, hvordan det håndterer dine individuelle bevægelser. Sengen skal være i overensstemmelse med din krop, så dine hofter og skuldre trykker ned i madrassen mens den stadig er fast nok til at holde din ryg lige. Mennesker med rygproblemer bør overveje en fastere madras, ifølge MedicineNet.com.

6 Overvej afkast politikker og prøveperioder. Det er svært at fuldt ud at evaluere en king size seng, uden faktisk at bruge en aften eller to sover på det. Overvej at købe fra en butik med en 30-dages returret, eller fra en madras selskab med en 90-dages prøveperiode.


relaterede artikler