Sådan installeres en Tin Looking Loft

March 14

Autentiske tin lofter blev først installeret i virksomheder og boliger efter borgerkrigen. Disse lofter var populære på grund af tin er brandsikker og males. Mange af disse typer af lofter er stadig levedygtige i vintage bygninger. Den moderne boligejer kan duplikere dette loft med fliser, der har den indviklede stemplet udseendet af tin ved at bruge ekstruderet polystyren fliser. Ekstruderet polystyren fliser lim til eksisterende lofter eller anvendes til faldet lofter. Fliserne overholde gipsvæg eller popcorn loftet og er kan males.

Instruktioner

1 Mål længden og bredden af loftet. Multipliceres længde gange bredde for at nå frem til den firkantede optagelser til loftet. Divider pladsen optagelser med kvadratet optagelser af et loft flise at nå frem til det antal fliser, der kræves. Loft fliser er normalt 2-by-2-fødder og 2-by-4-fødder. Køb et par ekstra fliser til at give mulighed for fejl i skæring.

2 Fjern eventuelle loft lys, ventilatorer og lufte covers fra loftet i rummet. Finde centrum af rummet ved at måle længden af ​​loftet og at sætte et mærke i midten af ​​målingen. Gør det samme for bredden. Pop en kridtstreg på tværs af lokalet fra midten markerer at finde centrum.

3 Anvend mellem ni og 12 prikker af keramiske fliser mastiks til bagsiden af loftpladen. Ni prikker er tilstrækkelige til installation til glatte lofter. Brug 12 punkter, når du installerer på en popcorn loft. Tryk på loftet flise til loftet ved hjælp af kridt linjer som en vejledning. Hold feltet på plads i 30 sekunder til et minut. Installer den næste flise på samme måde, forsigtigt tilpasse med kridtstreg og den tidligere installerede flise. Fortsæt indtil alle fulde fliser overholdes loftet. Skær kant fliser til den ønskede størrelse og lim til loftet.

4 Caulk alle sømme, hvor loftpladerne røv sammen. Tillad tætningsstrimler tørre natten før påføring af maling til den installerede loft. Brug en halvblank eller højglans maling. Du kan male loftpladerne med metallak til at give det udseende af autentiske tin lofter.

5 Installer ekstruderet polystyren loft støbning med lim til at fuldføre udseendet af en autentisk tin loft. Hold støbning på plads med malerens tape indtil limen er tørret.


relaterede artikler