Sådan Sy en ny sofa Cover

March 11

Sådan Sy en ny sofa Cover


Der er ingen grund til at smide ud en robust sofa med slidte stoffet, når du kan sy en ny sofa cover. Projektet tager mindre end 2 timer at gennemføre, hvis du har grundlæggende syning færdigheder og kræver kun et par enkle forsyninger findes på de fleste hobby eller stof butikker. Syning en sofa cover lader dig vælge et stof, der arbejder med plads udsmykning, og ikke sætte en bule i dit budget.

Instruktioner

1 Mål sofaen krop bredde fra midt foran på gulvet, over sædehynder og over ryggen til midten tilbage på gulvet. Mål sofa kropslængde fra den ene arm til den anden arm. Forøg begge målinger med 12 inches for sømrum og tucking omkring sædehynder.

2 Mål sofaen side fra gulvet under armen, over toppen af armen og stopper ved sædehynden. Mål sofaen side bredde fra forkanten under armen til den bageste kant. Forøg begge målinger ved 2 inches for sømrum.

3 Multiplicer længde måling sofaen kroppen ved fire og føje den til bredde måling sofaen krop. Divider summen med 36 til at beregne løbelængden af ​​dekoratør stof til at købe.

4 Skær et rektangel af stof ved hjælp af sofaen krop bredde og længde målinger. Skær to rektangler for armene ved hjælp af sofaen side og bredde målinger. Du vil få tre stykker for syning dækslet.

5 Drape kroppen stykke over sofaen for at finde den korrekte placering for arm stykker. Lægge armen stykker, så de drapere over toppen af ​​armene. Pin hver arm til kroppen stykke med de rigtige sider sammen. Dette skaber et "T" -formet dæksel.

6 Sy hver arm til kroppen med en 1/2-inch søm og zig-zag indersiden rå kant for at forhindre optrevling.

7 Drape dækslet over sofaen, så armen stykker lå i den korrekte position. Pin armen og bag kant til kroppen med de rigtige sider sammen for at skabe en formet sofa dækning. Sy kanterne sammen med en 1/2-inch søm og zig-zag indersiden rå kant for at forhindre optrevling.

8 Drej bunddækslet kant under 1/4 tomme, og tryk med en jern til at holde på plads. Drej under kanten anden 1/4 tomme, og tryk på for at holde på plads. Sy tæt på den indvendige fold til hem og afslutte dækslet.

9 Drape dækslet over sofaen og guffe ekstra stof ind kanterne af sædehynder.

TIPS

  • Vælg et vaskbart dekoratør stof i et medium-vægt for de bedste resultater med den færdige låg. Vælg en 54-tommers eller bredere stof, i stedet for de standard 44-tommer bredder.
  • Køb ekstra stof til at gøre matchende puder til sofaen.

relaterede artikler