Sådan mursten eller sten forsiden af ​​din Pejs

May 1

Sådan mursten eller sten forsiden af ​​din Pejs


En pejs kan være en af ​​de hjem detaljer mest efterspurgt af folk, der nyder udendørs. Tidlige pejse optrådte meget organisk og støttede idéen om at invitere naturen indendørs. Desværre har bygherrer bevæget sig væk fra dette udseende og er begyndt at stil pejse, der er meget raffineret og sofistikeret. Hvis du ønsker at vende tilbage til den naturlige hensigt indendørs pejse, der dækker din eksisterende surround med sten eller traditionelle mursten kan være et godt sted at starte.

Instruktioner

1 Begynd med en ren, tør pejs surround. Tør væk snavs og sod fra surround med en klud dyppet i en blanding af vand og mild opvaskemiddel, om nødvendigt, og lad det lufttørre godt. Dæk front og sider af surround med trådnet murværk liner, efterlader en 1-tommers udækket område ved hver kant; fastgør foringen med murværk negle.

2 Trace dimensioner af surround på et stort stykke pap og skære det ud til at oprette en skabelon. Planlæg ud designet til dine sten eller mursten ved hjælp af denne skabelon, så de passer sammen som pænt og effektivt som muligt. Brug en blyant til at markere rækkefølgen af ​​mursten eller sten på ryggen til at hjælpe dig med at huske deres pladser.

3 Mål eventuelle nedskæringer, der skal foretages i de sten eller mursten i kanterne og markere dem med blyant. Dobbelttjek dine målinger og markeringer før opskæring. Foretag de nødvendige ændringer med en diamant-bladet våd sav.

4 Kombiner mørtel mix og vand i en morter gryde indtil tekstur er ligesom kagedej, og konsistent hele vejen igennem. Murske en ringe lag mørtel på bagsiden og bunden af ​​en af ​​de laveste sten eller mursten og lægge den på plads i bunden af ​​surround.

5 Installer resten af mursten eller sten på bunden og siderne af surround med mørtel. Tildæk ikke brændkammeret (den laterale øverste del af surround) endnu. Byg en træ styrke i form af et omvendt U fra 2- af 4 stykker af tømmer trimmet så de er omkring 1/4 inch højere end afstanden mellem bunden af ​​brændkammeret og hjertet.

6 Position træ styrke så toppen flugter med brændkammeret og bunden hviler lige uden for hulrummet pejsen. Påfør mursten eller sten til brændkammeret ved hjælp af mørtel, så de nederste stykker til at hvile på polsteret så de ikke falder. Spred mere mørtel ind i nogen overdrevent store åbne rum.

7 Lad mørtlen tørre natten over. Grout pejsen surround anvendelse af en injektionsmørtel flyde; skubbe fuger dybt mellem murstenene eller sten til at fylde mellemrummene mellem dem. Tør injektionsmørtel fra sten eller mursten ved hjælp af en fugtig svamp. Lad injektionsmørtel tørre 24 til 48 timer, før du bruger pejsen.


relaterede artikler