Sådan bruges Pinus longifolia

May 30

Sådan bruges Pinus longifolia


Den Longleaf fyr, formelt kendt som Pinus longifolia eller Pinus palustris, er en fælles stedsegrønt fundet i det sydlige USA. Når tidlige bosættere først kom til det sydlige USA, fandt de store strækninger af denne 80 til 100 fod høje eksemplarer, der tager mere end 100 år at nå modenhed. Nogle træer var fem århundreder gammel. Du kan bruge Pinus longifolia i din landskabspleje at tilføje værdi til din ejendom uden at skulle bekymre sig om vedligeholdelse som Longleaf fyr er utrolig hårdfør. Billig at købe og hurtig til at vokse, vil Longleaf fyr gør en fantastisk tilføjelse til din værftet.

Instruktioner

1 Plant Longleaf fyr, hvor du gerne vil bygge en vind pause for din ejendom. Longleaf fyrretræer vokse hurtigt, som de er evergreens og kan overleve i barske forhold med lidt at ingen pleje.

2 Brug Longleaf fyr som erosionsbeskyttelse på din ejendom. Den Longleaf fyr er effektiv til genplantning af tørre, ufrugtbare sandede jorder.

3 Brug Longleaf fyr som en langsigtet cash afgrøde i form af et træ gård. Longleaf fyrretræer er en god langsigtet investering, da træerne er værdsat for deres evne til at gøre papirmasse til en bred vifte af papirprodukter.

4 Udnyt gamle vækst Longleaf fyr til brug i hårdttræ gulvbelægning. Gamle vækst fyrretræer skæres fra træer, der har fået lov til at vokse i meget lang tid eller skåret af bjærget fyrretræ. I nogle tilfælde kan fyrretræ fra det 18. århundrede blive regenereret og bruges igen i hjemmet gulvbelægning. Uanset om du bruger Bjærget fyr eller nyligt skåret fyr fra ældre træer, fyr gør en smuk gulv til ethvert hjem.

5 destilleres nåle af Pinus longifolia for de æteriske olier det kan producere. Disse olier er populære i både en aromatisk forstand, men bruges også som smøremidler i high-end ure og er værdsat for deres deodoriserende og antibakterielle egenskaber.

6 Kog fyr sap fra Longleaf fyrretræ at opnå terpentin. Terpentin anvendes som et kemisk opløsningsmiddel og er især nyttig i behandlingen af ​​maling og anvendes i produktion lak.


relaterede artikler