Sådan Fastgør tremme til betonvægge

December 11

Sådan Fastgør tremme til betonvægge


Metal tremme giver en monteringsflade på betonvægge for materialer, der er for tung til at montere ellers især stuk eller sten finér. Fordi de materialer, du planlægger at knytte til lægten er så tunge, skal du fastgøre tremme på en måde, der lægger det sikkert uden bevægelse adskilt fra væggen overflade. Du kan bruge konkrete søm til at fastgøre tremme fast til betonen uden at beskadige betonen i processen.

Instruktioner

1 Forbered væggen, før montering af loftsplader ved at reparere eventuelle fugt problemer. Vask derefter overfladen med en pH-neutralt rengøringsmiddel og derefter skylle det med rent vand. Lad væggen lufttørre i 24 timer, eller dup den tør med en klud og vente to timer for tørreprocessen at fuldføre, før du fortsætter.

2 Slib op enhver maling på væggen overfladen ved slibning muren i en serie af små cirkler ved hjælp af medium sandpapir korn. Malede overflader kan interferere med vedhæftningen af ​​lim, puds eller mørtel placeret mod mesh efter montering. Den sandpapir fjerner finish, der forårsager interferens og skaber en struktur, der gør det lettere for de materialer, at holde sig til den malede overflade. Tør eventuelle rester fra slibning med en ren, tør klud.

3 Mål betonvæg med et målebånd, og derefter skære tremme det passer til overfladearealet anvendelse af et par tin klip. Bær læderhandsker ved håndtering af tremme da det er ekstremt skarp når skæres. Mange overflader kræver mere end én mesh ark. Hvis du bruger flere stykker af mesh til at dække overfladen, så tillader overlappende kanter, når måle og skære pladerne til placering. Tilføj plads til en 6-tommer overlap hvor to stykker mødes med en lodret søm, og en 2-tommer overlap hvor de mødes med en vandret søm, når der skæres tremme.

4 Hold tremme mod væggen med diamanter skabt af at udvide masken pegede opad. Fastgør det på plads ved hjælp af 7/8 tommer beton negle med en vaskemaskine i neglen akslen til at holde masken tråde. Kør neglene gennem nettet ind i betonvæggen ved anvendelse af en hammer. Space neglene et søm hver 6 inches med forskudte rækker for de bedste resultater. Kør neglene gennem overlappende kanter af lægten arkene for at forhindre kanterne i at krølle opad, når der dækker loftsplader.

5 Bøj masken omkring væg hjørner, hvis du har brug for at fortsætte overfladen på tilstødende vægge. Sørg for at udvide arket mindst 6 inches efter afrunding hjørnet, ved hjælp af den normale overlappende afstand med den næste plade.


relaterede artikler