Sådan Udskift en køkkenarmatur Med et Air Gap

December 25

Sådan Udskift en køkkenarmatur Med et Air Gap


Den lille søjle, der rager ud fra kanten af ​​mange køkkenvaske, kaldet et luftgab, forhindrer en opvaskemaskine spildevand i at vende tilbage til opvaskemaskinen indre. Ud fra følgende betragtninger standard opvaskemaskine afløbsrør tomme direkte ind i en renovationsafgifter eller afløb, en opvaskemaskine afløbsrør med en luftspalte forbinder til både undersink drain samling og kolonnen monteret på vasken overkant. Hvis opvaskemaskine affald ikke kan komme ind i afløbsrør eller renovationsafgifter grund blokering, spildevandet munder ud i vasken bassinet gennem luftspalten klumme, snarere end at vende tilbage til opvaskemaskinen. Du kan nemt erstatte køkken vandhaner og opvaskemaskine luftspalter med almindeligt håndværktøj.

Instruktioner

1 Placer klude eller en spand under luftspalten er afløbsslangen at fange noget vand at udslip. Fjern luftspalten drænslange forbindelse, der forbinder luftspalten til opvaskemaskinen ved at lirke lidt gummi stik eller fjerne slangen foråret klemme.

2 Fjern slangen forbindelse til opvaskemaskinen. Hvis du ikke kan få adgang til opvaskemaskinens afløbsslange forbindelse fra under vasken, skubbe opvaskemaskinen væk fra tælleren for at få adgang dens bageste og fjern slangen. Løsn og fjern slangeforbindelser, der kører fra luftspalten til affaldsindsamling eller afløb forsamling.

3 Løsn møtrikken, der holder luftspalten cylinder til undersiden af vasken bassinet. Drej møtrikken mod uret for at løsne den. Fjern møtrikken og skiven fra luftspalten cylinder og skub cylinderen ud af vasken bassinet er knock-out hul. Udskift den gamle cylinder med den nye cylinder, skubbe nye cylinderens spændeskive på sin aksel og vedhæfte den nye møtrik til cylinderen for at fastgøre den til undersiden af ​​vasken bassinet.

4 Tilslut opvaskemaskinens afløbsslange til opvaskemaskinen, luftgab og renovationsafgifter eller afløb forsamling. Flyt spand og klude under vandhane supply ventiler. Drej vandhane s forsyning ventiler til "Off" position. Fjern de varme og kolde vandforsyningsledningen forbindelser til vandhanen, ved anvendelse af en skruenøgle eller et bassin skruenøgle. Tillad enhver fanget vand løbe ned i spanden.

5 Løsn møtrikkerne, der holder vandhanen samlingen til vasken bassinet med hånden eller med en skruenøgle. Fjern hane s møtrikker og skiver. Skub vandhane samling ud af vasken bassinet er knock-out huller. Udskift den gamle hane med den nye vandhane forsamling. De fleste producenter leverer gummipakninger som sæl og beskytter undersiden af ​​vandhanen forsamlingsfriheden; Følg omhyggeligt din vandhane producentens anvisninger med hensyn til rækkefølgen af ​​samlingen.

6 Fastgør udskiftning armaturets skiver og møtrikker på de gevindskårne skafter der stikker ud fra undersiden af vasken bassinet. Spænd møtrikkerne med hånden eller med en skruenøgle. Forbind den varme og kolde vandledninger til undersiden af ​​den nye hane.

7 Spænd forsyningsledninger 'nødder i hånden, og udfylde stramme dem med en skruenøgle. Drej vandforsyningen ventiler til "On" position, og tjek de nye forbindelser for lækager. Kontroller opvaskemaskinen afløbsslange og luftspalte tilslutninger for utætheder i opvaskemaskinen næste afløb cyklus.