Kan jeg male en mursten at gøre det ligner en Broget Color Brick?

March 16

Kan jeg male en mursten at gøre det ligner en Broget Color Brick?


Brick, der er en fast farve kan males til at ligne brogede mursten ved hjælp af grundlæggende maleteknikker. Mursten kan males individuelt før installation, eller en eksisterende mursten struktur kan gives en broget finish. Saml dine leverancer, før du begynder, og hvis du har en ekstra mursten eller to, skal du oprette en praksis brik først, så du kan sætte dig ind i teknikken. Lad dine udfyldte mursten til tørre natten over før håndtering for de bedste resultater.

Maling

Bruge maling, der er forenelig med mursten og sted eller område, hvor den skal bruges. Mursten har en flad, mat finish, der accepterer male godt; vælge en maling, der tørrer til en flad finish nøje efterligner udseendet af ægte mursten. Hvis mursten er allerede udendørs eller vil blive brugt udendørs, vil en maling formuleret til udendørs brug hjælpe dit projekt modstå al ​​slags vejr. Enten flad håndværk male eller latex maling kan bruges til dette projekt, afhængigt af antallet af mursten, du har brug for at male.

Farver og værktøjer

Hvert parti af mursten er forskellige, så vælg dine farver baseret på dine eksisterende mursten. For det bedste resultat, skal du vælge to røde, en, der er dybere eller mørkere end din mursten og en, der er lettere. Du skal også bruge en lille mængde af sort og en lys grå eller hvid. Vælg farver, der går godt med din eksisterende mursten, og vær ikke bange for at eksperimentere, hvis du er i tvivl. En naturlig hav svamp vil tilføje sort til dine klodser uden at gøre en gentagelse eller distraherende mønster, og du kan bruge en gammel tandbørste til at bladre tilfældige stumper af maling på din mursten, øge effekten.

Teknikker

Hæld den mørke rød maling på en engangsplade eller maling pan, derefter dyppe svampen i malingen. Dup svampen i malingen og derefter på mursten. Tildæk ikke mursten helt, tillader nogle af de oprindelige mursten for at vise igennem. Gentag, ved hjælp af svampen og lyset rød maling. Efter de røde har tørret, svirp maling på mursten ved hjælp af tandbørste. Dyp børsterne i det sorte maling og køre fingeren hen børsten, frigiver en spray maling for at tilføje farve og tekstur til mursten. Lad den sorte tørre, og gentag, sprøjtning murstenene med lys grå eller hvid.

Overvejelser

Hvis dine mursten allerede er installeret, tape off enhver væg eller trim, at du ikke ønsker at male. Brug en dropcloth når du maler murstenene - det sprøjt teknik giver et realistisk finish, men er meget rodet. Når dine mursten har tørret, de kræver lidt pleje; malingen vil blive permanent fastgjort til overfladen. De færdige mursten kan bruges overalt regelmæssig, anvendes umalede mursten.