Sådan Clean White Vans Sko

May 23

Hvid Vans sko, uanset om i kanvas eller læder, ser strålende når nye og rene. Desværre, som slående som hvide kan være, det sko også snavs godt. Nøglen til at holde dine hvide Vans ser deres bedste er at rense dem ofte og korrekt. Uanset om dine sko er klassiske lærred eller læder, den rensemetode er meget ens. Det er ikke svært, men kan tage lidt tid.

Instruktioner

Sådan Clean White Vans Sko

1 Fjern snørebånd hvis relevant. De snørebånd kan enten udskiftes (hvis de er meget beskidt, det er nemmest bare at erstatte dem) eller rengøres separat (suge dem i vaskemidler).

2 Brush off løs jord fra skoene ved hjælp af en tandbørste. Bland vand og 1 tsk vaskemiddel i en kop eller skål. Fugt tandbørsten i denne rengøringsopløsning.

3 Skrub pletter på den øverste med den fugtige tandbørste. Når du er færdig med lærred eller læder områder, krat sålerne med tandbørsten. Hvis pletter er særligt stædig, dyppe tandbørsten direkte i vaskemiddel eller bagepulver, og arbejde på denne ind i materialet for at løsne pletten.

4 Lad skoene tørre. Brug derefter en hvid skosværte eller creme (til lærred eller læder relevant) på skoene (brug den slags polish eller creme, der kommer med en svamp applikator spids). Hold flasken på hovedet, klemme flasken for at arbejde formlen til spidsen, og derefter ising produktet på lærredet.

5 Lad skoene tørre. Hvis du opdager du gik glip af nogen pletter efter de er tørre, ansøge igen skoen creme eller polsk.

TIPS

  • For fedtpletter, bruge lidt flydende opvaskemiddel på tandbørsten (i stedet for vaskemiddel eller bagepulver) .Wait indtil sko har helt tørret før du tager dem, som snavs er mere tilbøjelige til at klamre sig til de sko, når de er stadig fugtig.
  • Må ikke nogensinde bruge blegemiddel på hvide lærred varevogne. Selvom blegemiddel whitens mange hvide stoffer, vil det gule lærred.

relaterede artikler