Sådan renovere værelse

June 19

Sådan renovere værelse


Et køkken med spise-in faciliteter er en moden renovering mål, når du opdaterer en ældre hjem. Hvorvidt stedet er en trange kabys køkken eller tændstikæske-størrelse kok plads og separat spisestue, åbne den ud og sletning af dateret udseende er topprioriteter. Farver, materialer og kreativ tilpasning omdanne en tilbagevenden mid-tallet til et 21. århundrede kok glæde. Konceptet for din nye spisested skal køre designet til en gør-det-selv projekt eller en mere kompleks opgave for en ekspert entreprenør.

Instruktioner

1 Tilføj lys nogen måde du kan. Udskift massive ydervægge med glas døre, der fører til en gårdhave. Fjern ikke-bærende vægge til at gøre små rum i ét stort rum. Hæv loftet i en hytte eller tarmkanalen hjem ved hjælp af krybekælder eller en kvist. Installer et tagvindue eller opgradere gamle inventar til slanke LED-lys eller hvide papir pendler.

2 Curate farverne og holde dem overs. Hvid er den ekspansive farve til et køkken, men varierer alt-hvidmalede vægge og loft med en høj backsplash hvid undergrundsbane flise bag vask og komfur. Paint kabinetter blank hvid og erstatte gamle pulls og skuffe håndtag med moderne børstet aluminium eller glaserede hvide dem.

3 Eliminer bland elementer ved at fjerne Formica bordplader og sætte i lange strækninger af slagter blok eller hvid Corian, præget af en børstet metal vask og komfur. Vær ikke bange for at dække eller lakering gulve i rige ibenholt eller mørk chokolade kork fliser i en kabys, eller bambus eller blond træ i et åbent rum køkken-alrum.

4 Tilpas bekvemmeligheder til din stil. Erstat overskabe med åbne hylder for at vise keramik skåle, mixere og blendere, som ofte bruges. Drej en unødig lavere kabinet i en lille, nedkølet vinkælder. Byg i hylder med brugerdefinerede flettede kurve til at holde tørt varer, kartofler, løg eller bageforme.

5 Invester i de rigtige møbler. En moderne bistro størrelse bord og to stole gøre en stor design statement i en lille hjørne. En gård bord og moderne aluminium stole bro de indendørs-udendørs rum i et køkken, der åbner til en terrasse eller gårdhave. En malet hvid arbejde ø lader kokken chat med gæster og tjener som en buffet i et åbent køkken.

TIPS

  • Spare nogle penge ved jagt efter let brugte apparater online.
  • Tjek genanvendelse konstruktion depoter for en bordplade slagter blok.
  • Genbrug en gammel træ kabinet eller træ bord som et budget arbejde ø med et par lag skinnende hvid maling. Brug store skærebrætter til madlavning.
  • Strukturændringer og omfortrådning skal håndteres af eksperter, så tackle dem selv, hvis du har erfaring.

relaterede artikler