Sådan Lay Pool Tiles

July 30

Sådan Lay Pool Tiles


Installation af en baggård swimmingpool kan give mange års sommer sjov for hele familien. Lægning fliser i puljen er en forbedring i forhold standard pool liner, øge poolens visuelle appel. Installation farverige fliser udvider dine muligheder og giver dig mulighed for at oprette mosaikker og tilpassede mønstre. Uanset om du bare flisebelægning væggene eller tackle hele puljen, bruge specialiserede fliser og injektionsmørtel at sikre en ordentlig dækning i de kommende år.

Instruktioner

1 Tøm din pool til et niveau under din installation linje, og en, hvor du er komfortabel stående. Hvis du ønsker at dække alle de pool vægge, gulvet eller hvis du ikke ønsker at stå i vand, mens du installerer, dræne vandet helt.

2 Rens din installation overflade med rent varmt vand og opvaskemiddel. Dette vil fjerne overskydende kemikalier, snavs og andre forureninger fra overfladen. Tør området med et håndklæde eller skal overfladen tørre helt.

3 Spred cement indsætte over en 4- til 5-fods område installation foran dig. Hvis flisen producenten anbefaler en anden lim, følge dens anvisninger. Brug en tandspartel til at skabe kamme i lim til bedre flise sikkerhed.

4 Skub din pool fliser på plads i det afgrænsede område. Arbejde i små områder, så limen ikke tørrer på pool overflade, før du kan anvende fliserne. Hvis dette sker, skrabe den gamle lim med kanten af ​​din murske og anvende et nyt lag.

5 Skær eventuelle fliser til kanterne eller mindre områder med en flise cutter. Tegn en linje på bagsiden af ​​flisen, hvor det skal skæres og skive langs denne linje med skæret. Du kan også score linjen med en skarp hobbykniv og snap flisen langs delekærv.

6 Påfør lim, klippe og lægge fliser, indtil hele overfladen er dækket. Tillad fliseklæberen tørre i 48 timer.

7 Anvend vandtæt fugemasse til fuger mellem fliserne. Spred injektionsmørtel over overfladen med en injektionsmørtel flyde, med en skarp vinkel til at tvinge injektionsmørtel i leddene. Lad ikke huller eller mellemrum i leddene.

8 Tør overskydende injektionsmørtel fra flisen overflader med en fugtig svamp. Når alt fuger anvendes, skal overfladen tørre i 48 timer, før genopfyldning poolen.

TIPS

  • Hvis du ønsker at holde en ensartet lige kant til din flise, skrue en træplade til overfladen i bunden af ​​hver flise række. Dette vil sikre, at fliserne alle sidder langs den samme niveau.
  • Sørg for at bruge fliser og injektionsmørtel godkendt til pool-applikationer. Ikke alle fliser og injektionsmørtel produkter er vandtæt.

relaterede artikler