Hvilken side af Sink Skulle en opvaskemaskine Be On?

February 16

Hvilken side af Sink Skulle en opvaskemaskine Be On?


Når du planlægger at remodel dit køkken, har du mere vigtige overvejelser end farven på skabene eller stil med bordplade. Du skal også træffe beslutning om placering af vigtige køkkenmaskiner, herunder hvilken side af vasken opvaskemaskinen vil være på.

Sink og opvaskemaskine

Din vask og opvaskemaskine skal placeres tæt på hinanden rent funktionelle grunde, der involverer VVS og afløbsrør. Ved at sætte opvaskemaskinen ved siden af ​​vasken, behøver du ikke at køre nye VVS linjer til den modsatte side af dit køkken. Din opvaskemaskine afløb i vasken, så det skal være tæt nok, så du ikke kører en drænledning gennem flere fødder væg. Bortset fra behovet for at være side om side, er det ligegyldigt, som er til højre eller venstre.

Arbejde Triangle

Arbejdet trekant refererer til forholdet mellem de centrale områder i dit køkken, hvor du arbejder. Trekanten er rammen omkring det vigtigste område, hvor du arbejder. For eksempel, du tager en masse spinat ud af dit køleskab, vask det ved vasken, så saute det på toppen af ​​ovnen. Bagefter du vasker retter og sætte rester i køleskabet. Når du vælger, hvor at placere din opvaskemaskine, behøver du ikke ønsker at forstyrre arbejdet trekant. Dette vil øge mængden af ​​tid, du bruger walking og tilbage på tværs af dit køkken.

håndethed

Din håndethed kan afgøre, hvilken side af vasken, hvor du placerer din opvaskemaskine. Højrehåndede mennesker typisk finde det lettere at få opvaskemaskinen til højre for vasken. Du kan læne over og bruge din dominerende hånd til at placere et glas på den øverste hylde. Venstrehåndede mennesker foretrækker normalt en opvaskemaskine på venstre side af vasken. Fordi størstedelen af ​​befolkningen er højrehåndet, sætte opvaskemaskinen til højre er en sikker satsning, når det kommer til at videresælge dit hjem.

Funktionalitet

Layoutet og størrelsen af ​​dit køkken kan bestemme, hvor opvaskemaskinen går. Hvis dit køkken er smal, kan du ikke have opvaskemaskine og ovn rækkevidde lige over for hinanden. Når de er for tæt på, dørene lugter ind i hinanden, hvis du forsøger at åbne dem på samme tid. Hvis din vask er i hjørnet af dit køkken, placere opvaskemaskinen på den tilstødende væg ikke kun efterlader dig med dødt rum i nederste kabinet område, men det forhindrer dig i at åbne opvaskemaskinen og nå under din vask på samme tid.


relaterede artikler