Sådan ændres til en ny Carpet

June 26

Tæpper se en høj procentdel af slitage i hjemmet. Pet hår, børn og høj trafik områder kan ophobes snavs eller få slidt. Selv om man tager dine sko på hoveddøren kun forlænger erstatte tæppe i en kort periode. Beslut, hvis du ønsker at ændre dit tæppe med et helt nyt mærke ved hjælp af indretning af dit hjem som din guide i plukke farver eller mønstre. Vælg et tæppe, der matcher dine behov enten for en mørk, lav vedligeholdelse tæppe eller en dæmpet farve, der visuelt forstørrer rummet.

Instruktioner

Instruktioner

1 Støvsug din gamle tæppe til at forhindre at indånde støv og snavs, når du rippe det op. Brug en hobbykniv til at skære tæppet i strimler, således at det er mere overskueligt at fjerne. Rip op strimlerne og eksponere tæppet polstring mellem tæppet og gulvet.

2 Rul op polstring og smide det væk. Hvis dit tæppe temmelig slidt, er der en god chance for, at polstringen ikke vil producere nok af en barriere mellem tæppet og gulvene. Fjern eventuelle tackless strimler.

3 Rengør gulvet, der var under den gamle gulvtæppet. Sørg for, at den er fri for støv og tørt.

4 Isæt nye tackless strimler omkring en halv tomme fra væggen rundt langs kanten af rummet. Undgå at lægge strimlerne under døren, fordi de vil fange.

5 Installer tæppet polstring, der sikrer, at de tackless strimlerne mod væggen. Skær polstring, så det passer størrelsen af ​​rummet. Wrap gaffatape omkring kanterne af polstringen for at forhindre det i at komme fortrydes. Mål plads for at skære det nye tæppe.

6 Skær dit tæppe, der giver mulighed for en 6-inch spillerum. Tæppet skal hvile over siderne af væggene. Tryk tæppet ned mod væggen, og markere stedet nedenunder, hvor den nye tæppe lægger ud til væggen. Skær nedenunder med en hobbykniv.

7 Læg dit tæppe. Placer en knæ kicker, som er et mekanisk værktøj med tænder i den ene ende og butted kant på den anden ende, med tænderne mod væggen. Sørg for, at det er 3 inches fra væggen. Tryk mod butted ende af værktøjet til at strække tæppet til tackless strimler. Sæt to tæppe bårer i hver ende af den plads til at strække tæppet over tackless strimler. Tæppe bårer ligne knæ kickers, men har en aktivering løftestang, som du kan trykke på, når stretching.

TIPS

  • Hold rummet godt ventileret, fordi gulvtæppet fibre og støv kan forårsage dig til at blive syg.
  • Undgå at dække op et gulv aftræk. Vær sikker på at du skære et hul til udluftning efter tæppet er blevet installeret.

relaterede artikler