Identifikationen af ​​Palm Trees i Florida

June 11

Identifikationen af ​​Palm Trees i Florida


Florida flora omfatter en række palmetræer grundet dens tropiske klima. For virkelig at tage i skønhed af de forskellige typer af palmer, der er en del af statens landskab, er det vigtigt at lære om bladfarver, størrelser og vækstbetingelser, der identificerer hver plante.

Størrelse

Florida palmer er ofte høje og tårnhøje. Kokos palme vokser op til 100 fod høje. Den stråtag palme, en langsomt voksende træ med en bred spredning, kun vokser mellem 15 og 25 fod høj, ifølge University of Florida.

farver

Florida palme blade og bark varierer i nuancer af grøn og brun. For eksempel, Everglades håndflade, Florida state træ, har en medium brun kuffert med lysegrønne blade, der er sølv nedenunder. Den Savpalme, en palme med lys brun bark, der vokser lav til jorden i busk form har blade, der er en kombination af blå og grønne nuancer.

Shade Tolerance

Florida palmer har forskellige niveauer af skygge tolerance, hvilket gør dem ideelle til vækst i forskellige dele af staten. Nøglen stråtag palme vokser bedst i de tropiske områder i Florida og kræver fuld eller medium sol til at vokse, som gør Florida royal palm. Den røde palme behov sol mindste en del af dagen og vokser godt i subtropiske områder af staten.


relaterede artikler