Hvordan man laver en håndklæde rack ud af Metal

March 16

Hvordan man laver en håndklæde rack ud af Metal


Metal håndklæde stativer bruges til at hænge foldede håndklæder over i washroom områder. De er monteret på vægge eller er fritstående. Ved montering håndklæde stativer til en væg, er det vigtigt at montere dem til tappene, at gipspladerne er fastgjort til. Håndklæder er lette og usandsynligt at trække sig ud af gipsvæg. Men hvis du monterer rack til stutterier, det vil aldrig blive trukket ud af væggen. Fritstående håndklæde stativer er lige så enkel i design, men behøver ikke at blive monteret til noget.

Instruktioner

Vægmonteret håndklæde Rack

1 Find to studs i væggen, der er 32 inches fra hinanden. Skru den ene ende beslag til væggen, så åbningen vender den anden stud. Brug to skruer. Sørg beslaget er omkring 48 inches over gulvet. Hold niveauet mod en af ​​de lodrette kanter af beslaget for at sikre, at det virkelig lodret.

2 Sæt røret ind i beslaget, der monteres på væggen. Sæt den anden ende i den anden konsol, og hold beslaget mod væggen og over stutteriet, mens du måler afstanden fra gulv til konsollerne, der sikrer, at de er lige.

3 Hold niveauet over røret for at sikre, at den er vandret. Skru beslaget til væggen med de sidste to skruer. Hæng dine foldede håndklæder over røret.

Fritstående Håndklæde Rack

4 Foretag fødderne af dit rack ved at skrue to 8-tommer rør ind i de to øverste huller på den ene T-samling. De to rør er tilpasset. Gentag dette trin med de andre to 8-tommer rør og den sidste T-joint.

5 skrue en 40-tommer rør ind i den sidste åbning på hver T-forbindelsen, så der er en 40-tommers rør, der er i en ret vinkel til hvert par af 8-tommer rør.

6 Skrue en albue på enden af hver 40-tommers rør så bøjningen i albuen er i en ret vinkel til T-forbindelsen på den anden ende. Det er de sider til din metal håndklædeholder.

7 Position siderne af stativet, så de er opretstående, 36 inches fra hinanden, så albuerne vender mod hinanden og på linie. Skru 36-tommer rør ind i albuerne for at fuldføre rack. Hæng dine håndklæder over den 36-tommer rør.


relaterede artikler