Remodeling Ideer til Retro Badeværelser med sennep Gul Wall Fliser

March 6

Remodeling Ideer til Retro Badeværelser med sennep Gul Wall Fliser


I mange gamle huse og lejligheder, tegn på foregående årtier forblive i sennepsgul badeværelse fliser. Når du står over for remodeling et badeværelse med gule fliser, men kan ikke fjerne dem på grund af leasing restriktioner eller budgetmæssige grunde undersøger måder, du kan arbejde omkring fliserne til at skabe en interessant, fed badeværelse design.

Tilføj Bright White

For en lys, frisk kontrast mellem sennep gul væg fliser og resten af ​​møblerne i badeværelset, bruge hvid som base farve. Mal din frysere hvid, så brug en hvid toilet og håndvask og kigge efter hvide gulve. Bring i accenter af en anden farve for en ekstra pop af farve. Afhængigt af humør, du vil oprette, kan du bruge en frisk grøn, brændt orange eller en fed Crimson. Brug den tredje farve sparsomt fordi selv små mængder vil gå en lang vej. Du kan bruge håndklæder med en lille design eller applikationer, for eksempel, eller vælg en sæbeskål og tandbørsteholder i accent farve. Resultatet vil have en citrus fornemmelse, og kombinationen af ​​hvide og lyse farver vil få mest ud af det naturlige lys i rummet.

Gul og blå

Drej sennep gul fliser i en del af en fed badeværelse design ved at parre dem med blå accenter. Vælg en blå, der matcher intensiteten og mætning af de gule fliser; Hvis blå er for lyst og mættet, kan det gøre fliserne se gamle og slidte. Undgå store vidder af blå, som kan være for overvældende i et lille rum. I stedet kigge efter små accenter som håndklæder, håndklæder, sæbe indehavere og badeforhæng, der bringer i farven for kontrast. Du kan tilføje en række af blå fliser til de gule fliser, for eksempel, eller male fodpanelet af væggen for kontrast.

Sunflower Tema

Brug sennep farve fra de gule fliser i dit badeværelse til at inspirere en solsikke design tema. Find badeværelse accenter i en dyb brun og grøn til at repræsentere centrum og stilken af ​​en solsikke; de dybere farver vil bringe dybden af ​​gul i fliserne og skabe en varm atmosfære. Du kan også tilføje solsikke klip til bruseforhænget ringe eller bruge en blomst-trykt bademåtte. Styrke tema ved at tilføje et indrammet solsikke print på væggen for at binde alle farverne i badeværelset sammen.

Go Retro

Når du ikke kan fjerne gule fliser, omfavne dem med en fuld retro design tema i dit badeværelse. Kig efter en dramatisk, dristigt-trykt badeforhæng i en vintage design for at afgive en redegørelse i rummet og henlede opmærksomheden væk fra de gule fliser. Find tilbehør, der giver en behagelig, opdateret tage på retro-stil: ure, en cirkulær spejl og håndklæder i en 1970erne stil print. Brug farver som brændt orange og grøn til at supplere de gule fliser og fuldføre retro farveskema.


relaterede artikler