Sådan bruges Electric Heat Tape på ABS plast

May 17

ABS eller PVC plastrør monteret i en kælder eller i en crawlspace under et hjem kan fryse i de kolde vintermåneder, selv om isolerede. Elektrisk varme tape tilbyder en løsning på husejere i denne situation. Elektrisk varme bånd har en indbygget termostat, der tænder, når det er nødvendigt. Båndet opvarmes på en måde svarende til en elektrisk tæppe og holder væsken i rørene i at fryse.

Instruktioner

1 Fjern rørisolering installeret på dine rør, hvis nogen er til stede.

2 Mål længden og omkredsen af røret, du ønsker at dække, ved hjælp af et målebånd. Sammenlign dine rør målinger med de retningslinjer, som producenten varmen tape til at bestemme lang en stribe af varme bånd, du har brug for.

3 Placer tapen, så den elektriske ledning af båndet er så tæt på GFCI stikkontakten som muligt. På grund af muligheden for fugt, bruger varme bånd kun med en godkendt GFCI stikkontakt.

4 Wrap varmen tape omkring røret, så kanterne af båndet overlapper lidt, og således at varmen tape har ingen slæk omkring røret.

5 Fastgør båndet til røret ved at vikle elektriske bånd omkring røret ca hver 2 fødder. Varme bånd har ikke sin egen klæbemiddel.

6 Installer rørisolering over varme tape. Brug en rørisolering designet til at passe omkredsen af ​​røret.


relaterede artikler