Tile coving Metoder

May 17

Tile coving Metoder


Tile coving henviser til en form for trim, der er almindeligt anvendt på væg- og gulvfliser. Bugten base er en keramisk barriere, der giver en afrundet overgang mellem gulvet og væggen. Cove baser gør fliser meget lettere at rengøre og, betragtes som obligatoriske for kommercielle bygninger såsom hospitaler, industrielle badeværelser og køkkener. Metoderne til flise coving gøre fliserne mere sanitære fordi støv og snavs ikke indsamle så meget, og når det sker, er det lettere at rengøre.

Sanitær bugt bund

Almindeligt brugt til gulv trim, den sanitære bugt basen har en afrundet, færdig kant, ligner en bullnose, at dække op i kroppen af ​​flisen. Selvom bullnose ikke indebærer coving, er det nogle gange i stedet for en bugt base. Sanitære cove fliser kan anvendes på de indvendige og udvendige hjørner.

Afrundet-top bugt bund

Den afrundede-top bugt base lige som beskrevet --- den færdige top er afrundet på en måde svarende til den for bullnose. Men denne type cove base, der typisk anvendes i et områder uden væg flise.

Stack-on bugt bund

Stakken-on cove basen anvendes til væg- ture. Det giver coving på bunden, komplet med en flad kant på toppen til at rumme vægfliser.


relaterede artikler