Papegøje Feather Vandplanter

June 15

Papegøje Feather Vandplanter


Parrot fjer (og rød-stammede papegøje fjer) er akvatiske stauder planter og er en del af vandet-milfoil familie. Disse flydende planter bruges til at dekorere og give iltning til udendørs akvatiske haver og koi damme. Parrot fjer planter blev oprindeligt fundet i Sydamerika, men kan nu findes over hele verden.

Parrot Feather Kendetegn

Parrot fjer har stive stængler, der kan rage omkring 1 fod over vandoverfladen. Blade er arrangeret i bundter på fire til seks. Stive emergente blade er lyse blå-grøn. Bladene, der forbliver nedsænket er rødlige, fjervildt blade med 20 til 30 segmenter per blad. De synes at være rådnende, men er ikke. Den træagtige stilke af papegøje fjer kan vokse mere end 5 fod lang. I foråret vil lyserøde-hvide blomster udvikle sig.

Parrot Feather

Parrot fjer, Myriophyllum Aquaticum, der bruges i udendørs og indendørs akvarier og er et populært akvatisk haveplante. Native til den sydamerikanske Amazon River-området, er papegøje fjer blevet introduceret rundt omkring i verden, og kan findes i varmere klimaer. Den træagtige stængel af papegøje fjer kan vokse mere end 5 fod lang og vil ofte strækker sig mod banken eller kysten.

Rød Stemmed Parrot Feather

Den røde-stammede papegøje fjer, Myriophyllum brasiliensis, er en nyere dværg form for regelmæssig papegøje fjer anlæg. Dens røde stammede løv skaber en interessant farve kontrast i udendørs damme. Den røde stængler kan intensivere med solen.