Hvordan man opbygger et hegn på toppen af ​​en betonplade

June 1

Opbygning af et hegn på en betonplade er nemt. I modsætning til tilfældet med standard installationer, forankring hegn til plader kræver ikke at grave stolpehuller eller blanding beton. Builders bruger metal indlæg beslag til at forankre hegnspæle på eksisterende betonplader. Indlæg parentes tillægger beton via konkrete skruer eller beton ankre. Beslag ikke kun sikker forbindelse stillinger til pladen, men også hæve indlæg over pladen overflade for at forhindre forringelse. Efter forankring indlæg med beslag, bygherrer konstruere hegnet som normalt, fastgørelse hegn skinner og hegn bestyrelser.

Instruktioner

En Stræk en kridt snap linje på tværs af pladen for at markere en linje, der angiver de ydre flader af hegnet poster; ikke placere snap linje til at angive de stillinger 'midterlinien. Træk linjen stram og snap sejlgarn til at markere positionen. Stræk et målebånd langs kridtstreg og bruge en blyant til at markere positionen af ​​hvert indlæg langs hegnet længde, typisk 6 til 8 fod fra hinanden på midten.

2 Juster et kvadrat med en blyant mærke, der angiver placeringen af et indlæg. Brug pladsen og en blyant til at tegne en vinkelret linie, der angiver den indre, der støder op ansigt stolpen. Brug blyant og firkantet at skabe en vinkelret layout linje for hver af hegnet poster.

3 Juster et indlæg beslag med layout linjer, der angiver ansigter et indlæg. Mens du holder beslaget på plads, skal du trykke en blyant gennem beslagets nederste skruehuller og markere placeringen af ​​skruehullet på pladen overflade. Læg skrue huller til alle de stillinger.

4 Monter en stenbor til kombinationen borehammer og skifte boret til indstillingen hammer. Wrap elektrisk tape rundt om borehovedet aksel for at angive den ønskede dybde af skruehullet; beton skrue producenter inkluderer dybde retningslinjer for beton skrue emballage. Boring gennem skruehullerne markeret for hver stilling, indtil den elektriske båndet når pladen overflade. Fjern beton støv fra hullerne med luft blaster fra en kompressor eller rengøring med en slange børste.

5 Sæt en driver lidt til kombinationen borehammer og skifte boret til boret og driver indstilling Position en post beslag over skruehullerne. Trykke spidsen af ​​en konkret skrue gennem beslaget og ind i skruehullet. Kør skruen ind i skruehullet at fastgøre beslaget til pladen. Fastgør indlæg beslag til pladen ved at køre skruer gennem alle beslag 'skruehuller.

6 Læg placeringen af beslag 'bolthuller på enden af hegnspæle med et målebånd, blyant og offentlig. Vedhæft en træbor til boret og skifte boret til indstillingen boremaskine og driver. Brug boret til boringen bolthuller gennem bunden af ​​hver hegnspæl.

7 Hoist et indlæg ind i et indlæg beslag. Juster indlæggets bolthuller med beslagets bolthuller. Kør bolte gennem beslagets bolthuller og gennem post indtil boltene 'gevindskårne ender rager frem fra den modsatte side af konsollen. Placer en skive over gevind ender af bolte og tråd møtrikker på boltene. Spænd møtrikkerne først med hånden og slut stramme med justerbare skruenøgler. Hoist og bolt resterende stillinger på plads.

TIPS

  • Installation konkrete skruer måske ikke kræve en borehammer; konsultere din skrue producentens forslag til værktøj.
  • Vedhæft skinner og hegn bestyrelser med en sømpistol. Alternativt vedhæfte skinnerne med en hammer og jernbane støttebeslag.

relaterede artikler