Kan jeg beskære My Crabapple Tree i sommeren?

April 25

Kan jeg beskære My Crabapple Tree i sommeren?


Crabapple træer typisk kræver ikke meget i vejen for beskæring. Fra tid til anden, kan det være nødvendigt at beskære det til at give mere lys til at nå frem til midten af ​​træet, og du bør altid fjerne døde eller beskadigede grene, samt suckers og watersprouts, rapporterer Ohio State University Extension. Sommer er typisk ikke det bedste tidspunkt for beskæring, selv om det er tilladt, hvis det er nødvendigt.

Anbefalet Tidsramme

Ideelt set bør du beskære din crabapple træ sent i hvilende sæson, der strækker sig fra det sene efterår gennem vinteren. Det optimale tidspunkt for crabapple beskæring er sent på vinteren, men undgå beskæring i det tidlige forår, fordi sårene ikke kan have tid til at helbrede før foråret vækst starter, University of Minnesota Extension rapporter.

Summer Beskæring

Mens du kan beskære om sommeren, du åbner din crabapple træ op til øget odds for at udvikle nogle skampletter og sygdomme, herunder den bakterielle angreb ildsot, Minnesota udvidelse rådgiver. Hvis du skal beskære dit træ i sommermånederne, altid bruge skarpe instrumenter. For at mindske risikoen for træet at udvikle en sygdom, dyppe beskæring værktøjer i alkohol mellem hvert snit, North Dakota State University Extension Service rådgiver.

Beskæring ved Plantning Time

Du kan plante crabapple træer hele året, herunder om sommeren. Du vil ikke have at gøre meget beskæring på plantning tid, men du bør fjerne eventuelle beskadigede eller knækkede grene, samt suckers i bunden af ​​træet, University of Maine Extension rådgiver. Beskær ikke træet til at forme det på plantning tid, i stedet vente til den følgende hvilende sæson.

Årsager til Beskæring

Selvom crabapple træer ikke kræver megen beskæring, er der nogle situationer, som vil kræve at skære ned nogle grene. Først altid fjerne døde, beskadigede, syge eller knækkede grene så hurtigt som muligt. Du kan også beskære dit træ til at forme det og forbedre sit udseende, selv huske på, at en plante naturlige facon og form er typisk bedst for sin vækst og sundhed, University of Minnesota Extension rådgiver. Du kan skære ned din crabapple træ, hvis det er skygge nærliggende planter og blomster, men kun beskære så meget, som det er nødvendigt.


relaterede artikler