Sådan Paint en mursten pejs for en makeover

December 6

Hvis du ønsker at give din mursten pejs en makeover, overveje at male det. Hvorvidt mursten er gammel, er den eksisterende maling skår eller du blot ønsker at fikse op i lokalet, malingen er en hurtig måde at løse problemet. Korrekt forberede mursten og påføre malingen korrekt med til at sikre det endelige produkt ser godt og malingen klæber til overfladen.

Instruktioner

1 Skrab enhver løs eller afskalning af maling med en stålbørste. Reparere eventuelle revner eller huller i mursten med udvendig spackle og lad det tørre.

2 Fyld en spand med 1 gallon varmt vand. Tilføj omkring 1 spsk. opvaskemiddel og bland det godt.

3 Skrub pejsen grundigt med en stiv krat børste og varmt sæbevand. Skyl godt med rigeligt rent vand og lad mursten til helt tørre.

4 Tape off alle områder omkring mursten med malerens tape.

5 Hæld en oliebaseret primer i en maling bakke med en foring. Dyp et 6-inch malerrulle i primeren. Flytte rullen frem og tilbage over malingen bakken for at fjerne overskydende primer.

6 Rul primeren på overfladen af mursten arbejder fra toppen mod bunden og i en horisontal måde. Overlap strøgene med rullen for jævn dækning.

7 Dyp en 2 ½-tommer pensel i primeren. Gnid penslen over kanten af ​​malingen bakken for at fjerne det overskydende.

8 Spred primeren onto mørtel linjer og andre svære at nå pletter med malerpenslen. Brug lange, bløde strøg, bevæger penslen i en back-og-tilbage bevægelse. Tillad det første lag primer tørre i overensstemmelse med producentens anvisninger.

9 Påfør et andet lag primer efter den første er tør. Lad andet lag tørre helt.

10 Rør en dåse 100-procent akryl interiør maling med en maling omrører. Hæld maling i en ren maling bakke liner.

11 Påfør malingen til overfladen af mursten med en ren 6-tommers malerrulle. Mal mørtelfuger og andre ujævnheder med en 2 ½-tommer pensel. Tillad malingen tørre helt i overensstemmelse med fabrikantens anvisninger.

12 Påfør et andet lag maling til mursten. Tillad malingen tørre grundigt.

TIPS

  • Vælg en type af finish, du foretrækker. Men husk på, at flade finish vil indsamle støv og sod hurtigere end halvblank eller glans finish.
  • Mal ikke indersiden af ​​pejsen. Mest maling kan ikke modstå de ekstreme temperaturer.

relaterede artikler