Tørretumbler Ikke Flytning

March 5

Tørretumbler Ikke Flytning


Tørretumbler synes, som om de skulle være mere kompliceret end de er. En lille motor drejer en stor tromle, der roterer vådt tøj så at varmen fordeles jævnt. En varmekilde - et element til elektriske tørretumblere og en brænder til gas tørretumblere - leverer det varme. En timer, sikringer og et par kontakter udgør de endelige komponenter. Når en tørretumbler undlader at flytte eller rotere, er der flere steder at tjekke.

Bælte

Den hyppigste årsag til tørretumbler fiasko er et slidt, knækket eller flosset bælte. Hvis selen glider eller undlader at engagere, fordi det har strakt for vidt eller knækkede i to, vil tromlen ikke tænde. Bælter er nemme at udskifte og er billige dele. Ved udskiftning et bælte, kontrollere styreremskiven, også. Hvis det ikke nemt spinde eller binder, er det sandsynligt skal udskiftes så godt. Idlers ofte slidt når bælter gør.

Motor

Et bælte i god stand, når tørreren ikke rotere indikerer en mulig brændt ud motor. Hvis motoren nynner når tørretumbleren er tændt, men akslen ikke bevæger sig, er det sandsynligvis skudt. Du kan fjerne bæltet og se om du kan dreje akslen med hånden. Hvis den ikke bevæge sig eller er vanskelig at rotere, skal motoren udskiftes. Også, hvis akslen spins med hånden, men motoren nynner kun, når det er på, at motoren er defekt.

Dør Switch

Tørretumbleren døren har en endestop monteret bag det, der forhindrer tørretumbleren køre, når døren er åben. Hvis kontakten funktionsfejl, det bryder kredsløbet og virker som hvis døren er åben, så tørretumbleren kører ikke. Brug en multi-meter for at teste afbryderen.

Termisk Fuse

En termisk sikring har fået mandat på tørretumblere produceret siden 1980'erne. Sikringen er monteret i udstødningen udluftning og slukker en tørretumbler, hvis den opdager, at udstødningstemperaturer er for høje. Sikringen forhindrer tørretumbler brande. På nogle modeller, en blæst termosikring forhindrer kun varmelegemet fra arbejde, men på andre modeller tørretumbleren vil ikke køre på alle med en sprunget sikring.

Timer

Timeren er en elektrisk anordning, der fremmer tørretumbleren gennem sine opvarmning og køling etaper. Hvis timeren brænder ud eller fejlfunktioner, vil tørretumbleren ikke være i stand til at køre, eller vil ikke køre ordentligt. Timere vare lang tid. Vurdering af, om en timer er årsagen til en tørretumbler, der ikke vil køre bør være det sidste punkt at kontrollere.


relaterede artikler