Sådan installeres et Bathroom Sink Plug

July 17

Sådan installeres et Bathroom Sink Plug


En indbygget vask stik giver en stor bekvemmelighed, hvis du har brug for at fylde vasken med vand. Snarere end at gøre med en aftagelig prop, der kan falde af forfængelighed og blive tabt, du simpelthen nødt til at trække op på bundproppen håndtaget på bagsiden af ​​vasken til at sætte vasken og ned for at åbne proppen og lad vand passere igennem afløbet. Du kan installere sink plug forsamling i et øjeblik og uden mange ekstra elementer.

Instruktioner

1 Åbn kabinettet under vasken, hvis der er én, så du nemt kan få adgang til bunden af badeværelset vasken. Brug en lommelygte til om nødvendigt at kunne se under vasken.

2 Skub sink plug håndtaget gennem hullet på bagsiden af vasken. Bolt stikket beslag på den nederste ende af armen samling under vasken, så enden med de multiple huller IT i hænger nedad.

3 Påfør silikone fedt på pop-up håndtag bold. Skub håndtaget kugle ende af proppen stangen ind i åbningen på bagsiden af ​​sink drain samling.

4 Skub den anden ende af proppen stang gennem et af hullerne i stikket beslag stykke. Drop vasken proparrangementet i vasken hjerneflugt.

5 Træk op på sink plug håndtaget for at lukke bundproppen. Hvis du ser et hul, skal du skubbe proppen stangen ud af hullet i beslaget brik du sætter det i, og skub det ind i et hul, der sidder højere i beslaget stykke.


relaterede artikler