Sådan Clean Stainless Steel med mayonnaise

August 22

Sådan Clean Stainless Steel med mayonnaise


Mayonnaise er stigende i popularitet som en grøn rengøring ingrediens. Denne fælles husstand krydderi fungerer godt imod lim rester, tjære, beg, fedt og andre pletter. Mayonnaise anbefales ikke til den generelle rengøring af rustfrit stål, da det kan virke ætsende og efterlade en hvid plet. Det kan bruges til spot rengøring, hvis du forsøger at fjerne lim, tjære, beg eller fedt, så længe det umiddelbart efterfølges af andre rengøringsmidler ingredienser til at neutralisere virkningerne.

Instruktioner

1 Anvend mayonnaise til tjære, beg eller hårde lim rester ved at placere mayonnaise på en ren klud og fugte pletten direkte. Den mayonnaise vil nedbryde de klæbrige funktioner i pletten og tillade dig at flyde resten væk fra overfladen.

2 Bland destilleret hvid eddike og vand 50/50 i en spritzing flaske og spritz det område, hvor der er anvendt mayonnaise.

3 Tør eddike og vand med det samme. Påfør et meget fint ScotchBrite pad til området for at fjerne eventuelle hvide pletter efterladt af mayonnaise eller eddike.

TIPS

  • Altid ren med korn af din rustfrit stål. Mens stål er ikke træ, ofte stål er børstet eller poleret i en retning. Din rengøring bør følge samme retning.
  • Lad ikke stål bestik sidde i mayonnaise, sennep, ketchup, eddike eller andre ætsende produkter, da dette kan beskadige overfladen på din bestik.