Sådan fjernes mug med hydrogenperoxid

July 1

Mold er et fælles problem for husejere; det kan invadere huset og ikke kun være grim og uindbydende at se på, men også skadeligt for sundheden for dem, der udsættes for det. Forme vokser bedst ved en temperatur på 68-75 grader, og i fugtig, hvad der kunne betegnes som tropisk, betingelser. Hydrogenperoxid har længe været kendt for sine desinficerende egenskaber. Stoffet er en god mulighed for at befri et hjem af mug fordi selv om det desinficerer og fjerner, det er ikke giftigt, hvilket gør det mere sikkert at bruge i hjemmet, især omkring børn og kæledyr.

Instruktioner

1 Kombiner vand og eddike for en kraftig antifungal middel, som dræber skimmelsvampe. Brug en 50 procent eddike-vand løsning til at rense formen.

2 Forbered en opløsning af hydrogenperoxid. Hvis anvendelse af 3 procent peroxid, så er der ingen grund til at fortynde den. Noget stærkere, såsom fødevarekvalitet (25 procent eller stærkere) hydrogenperoxid, skal fortyndes med vand, 10 dele vand, 1 del peroxid.

3 Spray opløsningen direkte på formen og lad det sidde i tre minutter. Tør formen af ​​med den ovennævnte opløsning på en papirserviet. Smid køkkenrulle væk, og pas på ikke at recontaminate.

TIPS

  • Bland ikke eddike og hydrogenperoxid together.Use eddike først, tørre helt, derefter bruge peroxid.