Recycled Glas Fliser Vs. Keramiske fliser

March 8

Recycled Glas Fliser Vs. Keramiske fliser


Husejere skaber en flise design har deres valg af materialer til jobbet, herunder genanvendt glas fliser og keramiske fliser. Genvundet glas fliser kan medvirke til at skabe bæredygtigt design, mens keramiske fliser passer til enhver stil og design en boligejer ønsker.

Recycled Indhold i Glas Fliser

Glas fliser indeholder fra nul til 100 procent genbrugsmateriale. Genbrugsmaterialer kan omfatte gamle pærer, glasflasker og ruder. Jo mere genbrugsmateriale og flere typer af indhold, der anvendes i et glas flise, jo mere varieret flisen.

Recycled Indhold i keramiske fliser

Keramiske fliser, der er blevet regenereret intakt fra tidligere brug kan genanvendes til nye fliser job. Nye keramiske fliser, men kan indeholde lidt genvundet indhold. Kun ubrændte ler og vand recirkuleres fra fremstillingsprocessen kan genbruges.

Variabilitet af Recycled Glas Fliser

Genvundet glas fliser har en stor variation fra parti til parti og endda fra fliser til flise. Afhængig af fremstillingsprocessen kan denne variation omfatte farve, størrelse, overfladestruktur og flise tykkelse.

Variation i keramiske fliser

Keramiske fliser omfatter en bred vifte af stilarter og variabilitet. Machine-made fliser er mere konsekvent fra stykke til stykke, og fra parti til parti i størrelse, farve og overflade. Håndlavede fliser varierer dog mere bredt, afhængigt af fremstillingsprocessen og typen af ​​glasur anvendes.

Designing med Recycled Glas Fliser

Genvundet glas fliser har en rig farve og dybde, der kan forbedre mange rum. De kan bruges i mørke områder for at fange og reflektere lys, i moderne køkken og badeværelse design og som grænser kombineret med andre materialer til en eklektisk look.

Design med keramiske fliser

Keramiske fliser er tilgængelige i næsten enhver stil, form, finish og farve, hvilket gør dem tilpasses enhver flise design og areal af et hjem. De kan bruges i enhver væg applikation, såvel som i let trafik gulv applikationer alene eller kombineret med et andet materiale.