Sådan Cut Squares i Indervæg

June 18

Sådan Cut Squares i Indervæg


Drywall er måske en af ​​de mest almindelige indvendige væg designs. Det er forholdsvis billig og lettere at reparere end andre materialer, såsom gips eller træ. En af fordelene ved drywall er, at det kan formes til at passe til forskellige faciliteter, såsom elektriske stikdåser eller vægkontakter. Cutting en firkantet hul i gipsvæg er en enkel proces udføres med et specielt værktøj kaldet en wallboard sav. Denne sav har en skærpet spids designet til at gennembore gipsvæg, og dens bølgeskær skærer igennem gipsvæg uden megen besvær.

Instruktioner

1 Optag højden og bredden på det emne, du skærer væggen for at rumme.

2 Tegn en skitse af den målte pladsen på væggen med en blyant og en tømrer Torv. Brug et niveau, når positionere tømrer Torv for at sikre, at pladsen ikke bliver vippet.

3 Pierce lige inden hele længden af den ene side af omridset med en hobbykniv til at skære gennem fladen papir, der dækker drywall. Sørg for, at kniven er monteret med en skarp kniv, før du foretager denne nedskæring. En skarp klinge vil sikre, at kniven skærer gennem papiret rent.

4 Skær gennem gipsvæg med en wallboard så. Skub spidsen af ​​vægpladen saven ind i drywall at den indledende snit. Vinkel bladet af saven let mod omrids, når de foretager snittet. Skær alle sider med undtagelse af den side, du skåret igennem med kniv. Foretag de nedskæringer lige inden for omridset. Det er bedre at lave et snit, der er lidt mindre end omridset fordi du altid kan forstørre hullet senere.

5 Skær gennem scorede side af pladsen med hobbykniv.

6 Forstør firkantede åbning, hvis det er nødvendigt, ved barbering væk små portioner af gipsvæg med hobbykniv.


relaterede artikler