Identifikation Bird Eggs & Reder

March 5

Identifikation Bird Eggs & Reder


Hvis du nogensinde er stødt på en tom rede eller en fugl æg på jorden, kan du ønsker at vide, hvilken slags fugl ægget eller reden tilhører. Identifikation af fuglearter kan hjælpe dig vide, hvilken type af fødevarer til fastsat for fuglene eller blot tilfredsstille din nysgerrighed. Identifikation æg og reder kræver ingen særlig ekspertise, selvom en fugle guidebog og en kikkert vil komme i handy.

Instruktioner

1 indsnævre mulighederne baseret på fugle, der lever i dit område. Nogle fugle kan ikke findes i alle dele af landet. Kontakt en fugl guide at lære, hvad fugle bor i dit område.

2 Undersøgelse højden af reden fra jorden, placering af reden og placering. Hjemmesiden Nest Watch bemærker, at nogle fugle kan gøre reder over jorden, mens andre gør deres reder lavt til jorden eller direkte på den. Hvis reden er i en gaffel i træet, kan det udelukke visse fuglearter, der foretrækker indlejrer inde træet hulrum. Reden kan være på toppen af ​​græs, i et træ eller på siden af ​​en klippe, afhængigt af fuglen.

3 Overhold størrelse og form af reden og æg inden. Nogle reder kan være bægerformet, mens andre ligner kupler eller er lidt flad. Æg kommer i mange forskellige former, fra rund til oval eller mere spidse i slutningen. Størrelsen af ​​æg og reder kan afhænge af størrelsen af ​​de fuglearter, så mindre reder og æg kan udelukke alt store fugle.

4 Identificere materialer reden. Ikke alle fugle skaber reder ud af pinde; nogle vælger græs eller fyrrenåle, ligesom den østlige bluebird, eller mos, såsom eg titmouse.

5 Kig efter fjer omkring reden eller æg. En fjer vil være en stor hjælp til at identificere de fuglearter ved hånden.

6 Undersøgelse markeringerne og farver æggene. Fuglearter lægge æg med specifikke markeringer og farvestoffer, der kan hjælpe med identifikation. Robins 'æg, for eksempel, er en lyseblå nuance. Andre fugle kan fastsætte brune, hvide eller tan æg og kan have pletter på skallen.

7 Vent at se, om forældrene dukker op igen på reden til at passe æg. Brug en kikkert for at se reden og æg fra en afstand. Når du få øje på forældrene, kan identificere de fuglearter blive lettere.

TIPS

  • Have et digitalt kamera ved hånden til at tage billeder af reden og æg kan hjælpe dig med at identificere æggene. Tage et billede og ser oplysningerne senere kan holde dig fra at forstyrre reden for meget.
  • Undgå optagning eller tager hjem reden og æg. For meget forstyrrelse kan medføre at forældrene opgive reden og æggene inden.

relaterede artikler