Hjemmelavet Natural Insektmiddel

April 16

En af de mest effektive hjemmelavede naturlige insekticider er god gammeldags sæbe. Sæber dræber ikke store bugs som bille larver og larver, men de er meget effektive til at ødelægge små soft-rørige insekter som bladlus, melede bugs, hvide fluer, unge boxelder bugs, unge skalaer og nogle myrer. Pure sæber vil ikke skade eller dræbe dine planter som mere moderne vilje barer. De gammeldags produkter indeholder ikke de skadelige rengøringsmidler, der forårsager dødbringende fytotoksicitet at nyere mærker gør. Du kan hurtigt og nemt lave din egen naturlige insekticid sæbe med billige, let tilgængelige materialer.

Instruktioner

1 Skær omkring en fjerdedel af en 5 1/2-ounce bar af sæbe med en skarp kniv. Sæt resten af ​​baren i en plastik opbevaring af fødevarer taske til at beskytte det mod fugt og gemme det med dine andre sæber.

2 Brug en vegetabilsk rivejern at barbere sæbe i 1 liter varmt vand. Omrør meget godt.

3 Varme over medium indtil vandet kommer lige til kogepunktet under konstant omrøring. Tænde for varmen ned til lav og fortsæt omrøring, indtil al sæben er fuldstændig opløst. Fjern gryden fra varmen og lad koncentreret sæbeopløsning at afkøle til stuetemperatur.

4 Hæld insekticid koncentrat i en ren beholder med en tætsluttende låg. Mærk beholderen klart og opbevar det i et køligt, mørkt sted.

5 Kombiner en teskefuld af insekticid koncentrat med en Quart af varmt vand. Tilføj 1/4 kop husstand sprit, hvis du ønsker det. Sprit er en meget effektiv morder i sin egen ret, og vil øge virkningen af ​​din insektbekæmpelsesmidler sæbe.

6 Hæld opløsningen i en plastik sprayflaske. Squirt insekticid direkte på skadedyr. Insektbekæmpelsesmidler sæbe er en kontakt morder, så du bliver nødt til at give bugs en fuldtræffer med det.

TIPS

  • Fels-nafta var en af ​​de første kommercielt tilgængelige sæber, og du kan stadig få det fra din foretrukne købmand.

relaterede artikler