Hvordan at vælge den korrekte Lås Skive

December 25

Hvordan at vælge den korrekte Lås Skive


Skiver er tynde, runde stykker af metal med et hul dannet i midten. Almindeligt anbragt på enden af ​​en bolt til at adskille en møtrik fra overfladen, hvorfra bolten strækker sig, skiver tilvejebringe en overflade, som møtrikken kan spændes imod. Lock skiver kan også placeres ved siden af ​​hovedet af en bolt til at sikre det på plads, når strammet. Låseskiver er designet til også låse møtrikken på plads, når den er strammet ned på bolten. Installation af en låseskive kan hjælpe med at forhindre møtrikken i at arbejde løs under brug.

Instruktioner

1 Vælg en intern tand design låseskive ved brug af bolte eller møtrikker i mindre størrelser. Vælg den interne tand design, så tænderne vil gøre bedre kontakt med små bolte, og med bolte med små hoveder.

2 Vælg en låseskive med en ekstern tand design ved brug af større eller endog overdimensionerede bolte og møtrikker. Større nødder og bolt hoveder vil blive holdt på plads mere effektivt, når du bruger en låseskive med tænder placeret på ydersiden af ​​skiven. Den udvendige tand design giver en større gribeflade.

3 Placer en kombination eksterne og interne tand låseskive på bolte med større hoveder og med større nødder for at opnå maksimalt greb og låse magt. Også vælge kombination tand skiver, når man arbejder med oversize huller.

4 Installer en delt ring eller fjederskive at forhindre bolten fra let at dreje mod uret. Spænd møtrikken ned mod split ring låseskive men ikke over-stramme og mos skiven flad. Det overlappende opdeling af skiven vil bide ind i overfladen og låse møtrikken eller bolten hoved på plads.


relaterede artikler