Sådan forhindrer eller slippe af bananfluer

March 2

Sådan forhindrer eller slippe af bananfluer


Forlader din friske råvarer på køkkenbordet kan hjælpe det modnes hurtigere, men det kan også tiltrække bananfluer --- små bugs, der lægger æg på råd eller gærende frugt. Bananfluer er almindelige i køkkener, restauranter eller andre steder frugt gærer og modner. Når bananfluer lægger æg i dit hjem, at komme af med dem kan vise sig vanskeligt. Du kan dog finde succes med at forebygge, at komme af og holde bananfluer fra at komme tilbage ved hjælp af et par hjem retsmidler og store-købte poster.

Instruktioner

1 Fjern råvarer fra køkkenbordet og læg den i køleskabet. Selv om produkter, der ikke så hurtigt kan modnes, holder frugt og grønt gemt væk fra fluer forhindrer dem i at lægge æg og bebo dit hjem. Hvis du ikke kan gemme råvarer i køleskabet, placere den i forseglede beholdere. Vask skraldespande hver par dage.

2 Placer skærme på dine vinduer og døre. For at holde bananfluer fra kommer i, skal du bruge størrelse 16 eller mindre mesh skærme. Du kan købe mesh skærme på hardware butik.

3 Tøm og rengør din genanvendelse bin ofte. Bananfluer kan tiltrækkes små dryp af frugtsaft og sauce, der har indsamlet i bunden af ​​din genanvendelse bin. Skyl bin ud med varmt sæbevand hver par dage.

4 Tag skraldet hver dag. Selv hvis du ikke holder nogen frugt på disken, kan æble kerner og andre kasserede stykker af produkter i skraldespanden tiltrække bananfluer. Hold alle skrald i en beholder med låg.

5 Catch voksne bananfluer i dit hjem med en hjemmelavet fælde. Placer en ren krukke på køkkenbordet og derefter rulle et stykke papir i en tragt form med en meget lille åbning. Fyld bunden af ​​krukken med æble cider eddike og anbringe papiret tragten ned i glasset. Fluerne er tiltrukket af æble cider eddike og blive fanget i krukken. Tøm krukke udenfor for at frigive bananfluer.

TIPS

  • Spray pyrethrum, et insekticid, direkte på den voksne bananfluer til at dræbe dem. Den insekticid ikke dræber æg eller larver, dog.
  • Hold insekticider utilgængeligt for børn.

relaterede artikler