Cute Bedroom Styles

April 3

Cute Bedroom Styles


Tilbehør, centerpieces og endda åbenhjertig billeder kan medtages på listen over "cute" elementer, der gør en soveværelse komplet. Uanset om du dekorere et værelse til din lille pige eller teen, eller ønsker at tilføje et strejf af sjov til dit eget soveværelse plads, er der flere farver og mønstre, der vil hjælpe dig med at opnå dine dekorative mål for de mest intime område af dit hjem .

Dyreprint

Dyreprint i et soveværelse kan være sød alligevel elegant for en teenager pige eller voksen soveværelse, eller sjov og optimistisk, når også i en lille piges soveværelse indretning. For eksempel parre en zebra-print dyne med kirsebær rød eller neon grøn pyntepuder at tilføje farve til din teenager datters værelse, eller male accent væg i gepard print og vælg gardiner og et indkast tæppe i bronze. En koskind tæppe er en sofistikeret tilføjelse til et dyr print-stil værelse. Den sort-hvidt mønster ser flot ud med aubergine-farvede gardiner eller kobolt blå chaiselong.

Striber og prikker

Polka prikker og striber er en sød kombination, der gør et soveværelse indbydende og attraktiv. Vælg din lille piges to yndlingsfarver for dette soveværelse stil. Pryde accent væg med lyserøde og lilla striber, eller blå og grønne prikker. For at fuldende den stil, skal du vælge værelse accenter såsom en lang spejl med en stribet kant eller en cirkulær kast tæppe dekoreret med prikker. Du kan endda lade hende male nogle af møbler i rummet, såsom ved at tilføje striber til hendes legetøj boks eller male prikker på hendes gyngestol. Cirkulære og stribede puder er et passende supplement til sengen, samt en fast farve dyne, der matcher indretningen ordningen.

primærfarver

Mens farverne rød, blå og gul ofte er udvalgt til børneværelser, kan du give din moderne soveværelse one-of-a-kind karakter med disse nuancer. Mal accent væg en lys nuance af gul til at bringe en luft af munterhed ind i rummet. Gul ser vidunderlig med en medium nuance af grå, som du kan bruge til dine pyntepuder eller gardiner. Vælg møbler i rød og blå - for eksempel vælge en lampe i medium blå for den mest fremtrædende hjørne af soveværelset og overveje at tilføje en kirsebærrød skammel. Oprigtige billeder af dig med venner og kære, opstaldet i rammer primære-farvet, kan pryder accent væg.

Floral Print

Et soveværelse med en blomstret tema er yndig, og giver dig mulighed for at bruge masser af farve. Har en professionel maling et stort billede af dine foretrukne flor på accent væg, måske en orange tulipan eller gul rose, og bruge dette som inspiration for resten af ​​plads udsmykning. Placer en buket gule roser i en sort vase og vise det på din hvide kommode til en attraktiv farve kontrast. Eller vælg en dyne med orange, røde og lilla blomster til at supplere vægdekoration. Kast puder med blomster former for lænestol eller hjørne af lokalet, samt gardiner med en blomstrende print, vil fuldende rummets udseende.


relaterede artikler