Selvrensende Kenmore Ovn Har Burnt Plastic Lugt

December 31

Selvrensende Kenmore ovne reducere meget af indsatsen nødvendigt manuelt rense ovnen ved at gøre det meste af arbejdet for dig. Mens ejere behøver at gøre en indledende tørre ned af ovnrummet, før du starter den rene cyklus, ovnen gør det meste af det tunge arbejde ved at brænde væk snavs og rester. Fordi der bruges meget varme temperaturer, kan en brændt lugt ikke være overraskende, men lugten af ​​brændt plastik bør kontrolleres i.

Elementer

Før selvrensende cyklus er valgt, skal ejere fjerne alle elementer fra inde i ovnen. Dette omfatter ikke kun stativer og gryder og pander, men nogen redskaber eller alufolie. Den selvrensende cyklus bruger ekstremt varme temperaturer og de fleste elementer vil smelte i løbet af selvrensende cyklus, der kan skabe en brændt plastik lugt.

Forkert Forberedelse

Kenmore instruerer brugere til at tørre ned på indersiden af ​​ovnen og ovndøren med en ren, fugtig klud og lidt sæbevand før du bruger selvrensende cyklus for at fjerne tunge rester, der kunne ryge eller brænde under selvrensende proces. Hvis denne anbefaling ikke følges, kan eventuelle udslip inde i ovnen smelter, røg eller endda brænde og forårsage en dårlig lugt. Rengør altid ovnen som anvist, mens ovnen er kold, og før initiering af selvrensende proces.

Andre Cleaners

Selv om det er vigtigt at udslette ovnen først, bør kun sæbevand anvendes til at udføre denne opgave, som andre rengøringsmidler kan efterlade en rest bag. Denne rest kan ryge eller brænde, når ovnen når rengøring temperaturer og en brændt lugt kan medføre. Det bedste valg er at bruge et par dråber opvaskemiddel med varmt vand til at rengøre med og skyl derefter ovnen når du er færdig med en ren, fugtig klud til at fjerne sæberester.

Burnt Plastic

Naturligvis en anden grund til, at en ovn kan lugter brændt plastik er, hvis en plastik punkt blev efterladt inde enten under madlavning eller rengøring, og det smeltede. For at fjerne brændt plastic fra ovnen, drej selvrensende program til den laveste indstilling, og lad den varme op til plastik blødgør. Sluk derefter for ovnen, sat på grydelapper og bruge en træske eller spatel til at skrabe væk plasten. Når plasten er fjernet, skal du tørre det areal, med en ren, fugtig, sæbevand klud og skyl med en ren, fugtig klud.


relaterede artikler