Sådan genkender en tropisk plante efter Beskrivelse

June 16

Sådan genkender en tropisk plante efter Beskrivelse


Ofte gartnere er henrykkede og forbløffet over tropiske blomster, de møder enten på ferie, i botaniske haver eller gå ned ad gaden. For at finde ud af mere om en tropisk plante, er det vigtigt at være i stand til at identificere planten ved sin beskrivelse. Ved nøje at tage noter, tegne en skitse af anlægget og undersøge dens omgivende levested, du kommer et skridt nærmere at bestemme den type tropiske plante, du ønsker at vokse. Når du kan identificere planter kan du dyrke dem i din have eller hjem.

Instruktioner

1 Kontroller, om planten er plantet i jorden eller i en beholder. Hvis planten er plantet i jorden, så kan det være en nativ plante til regionen. Planter i beholdere kan vokse uanset jord medium de er plantet i; derfor kan det være sværere at finde ud af, hvilken type af tropisk plante de er.

2 Undersøg planten til at se, hvilken type lys det vokser på en sådan fuld sol, skygge eller delvis skygge. Ved at finde ud af hvilken type lys planten har brug, kan du indsnævre din liste over mulige tropiske anlægstyper. Mange tropiske planter nyde fuld sol; Derfor kan du have en mindre liste over skygge-elskende tropiske planter.

3 Skriv ned og skitsere den fysiske beskrivelse af anlægget. Brug farvede penne eller blyanter til farvning i blomsterne. Læg mærke til størrelsen af ​​bladene og måle højden af ​​anlægget og blade størrelse. Tropiske planter som macaranga grandifolia generelt har store, frodige blade.

4 Lugte tropiske plante at se om det giver off en duft. Genista canariensis, Aloysia virgata, telosoma cordata og Plumeria er intenst duftende planter, der frigiver en intens lugt.

5 Mærk jorden. Fleste tropiske planter har brug godt afdrypning lerjord for at vokse. Klem jorden for at se, om det frigiver vanddråber. Fordi nogle tropiske planter kan vokse på ler eller sandet jord, kan du ikke se på en tropisk plante, hvis det frigiver vanddråber eller bryder ud i hånden.

6 Bring dine noter og skitser til en lokal planteskole. Hvis du er i et eksotisk sted og ønsker at identificere en indfødt plante, kan du have succes at finde ud af sit navn gennem din beskrivelse.

7 Besøg Tropical Plants Bibliotek Online se billeder af mange planter, der kunne matche op med dem, du skitseret. Brug en generisk betegnelse som "busk" eller "vin" for at indsnævre søgningen. Ved at identificere planten som et træ, busk, vin eller blomstrende plante, kan du søge efter din tropisk plante på biblioteket eller ved at køre disse udtryk via en søgemaskine.

TIPS

  • Køb en bog af tropiske planter til at hjælpe dig med at bestemme planten type. Kig efter bøger som botaniske opslagsværker for at finde billeder, skitser og beskrivelser af tropiske planter.
  • Undgå at rive et stykke af planten til at hjælpe dig med at identificere. it Sår på planten kan forårsage svampeinfektioner.

relaterede artikler