Stakit Crafts

May 16

Måske har du nogle sidesten længder af stakit fra et projekt i din værftet. Hvis du er sparsommelige, behøver du ikke ønsker at smide dem væk. Hvis du er snu, du bare vide der er noget du kan bruge din sidesten blokadevagt hegn for, noget attraktive og nyttige i dit hjem. Vælg mellem flere forskellige idéer, afhængigt af hvor meget hegn du har.

Picket-Fence Bench

Lav en blokade-hegn bænk, hvis du har et stykke hegn, der måler alt fra 3 til 6 fod bred. Brug blokade hegn til bagsiden af ​​bænk og nogle fyr for sædet og benene. Skær nogle dekorative benene, hvis du er talentfuld med og har en rulle saw. Vil du ønsker at knytte de forskellige dele af bænken med skruer til at gøre det stærkere og holder sig godt, når sad på. Vælg mellem et par forskellige finish til din bænk, herunder farvning eller maleri. Hvis du vælger at male, vil du sandsynligvis ønsker at bruge en spray maling til en flottere finish og også for at gøre det lettere at komme ind mellem strejkevagter.

Picket-Fence Headboard

En hovedgærde af blokade hegn er en fantastisk tilføjelse til enhver soveværelse, der har en have tema. Mål bredden af ​​din seng og skære bredden af ​​hegn til denne måling. Line up strejkevagter i hegnet med skruehullerne i din Hollywood ramme, hvis det er det, du har. Skru hegn til Hollywood rammen. Du kan vedhæfte en bolt til indersiden af ​​rammen for yderligere at sikre blokade-hegnet hovedgærde. Hvis du ikke har en Hollywood ramme, men stadig ønsker at bruge blokade-hegnet hovedgærde, kan du skrue stakit på væggen eller bruge flush mounts. Skyl mounts har to stykker, den ene, der lægger til væggen og en, der tillægger hovedgærdet. Du kan derefter blot skubbe hovedgærdet mounts ind i holderen på væggen.

Picket-Fence Side Table

Lav en side tabel for en natbord eller til brug i din stue. Du skal bruge to stykker af stakit, der måler omkring 18 inches lang for sider af bordet. Det kan være nødvendigt at skære en lille smule væk fra bunden af ​​strejkevagter, afhængigt af hvor højt hegn er. Klippe det til en højde på omkring 3 fod. Du skal også bruge et par stykker af krydsfiner, der måler 18 inches lang med 24 inches lang for toppen og hylden. Brug lamellerne, der holder strejkevagter sammen som placering guider til toppen af ​​tabellen, og hylden nedenunder. Brug dykker til at fastgøre toppen og hylde til blokade hegn. Hvis du ønsker at tilføje lidt mere til din tabel kan du tilføje dekorative støbning at skjule kanterne på toppen og hylde på forsiden og bagsiden af ​​bordet. Afslut med enten maling eller farvning.


relaterede artikler