Hvordan man opbygger en Terrarium for almindelig østershat

March 30

Hvordan man opbygger en Terrarium for almindelig østershat


Terrarier er generelt glas reservoirer eller beholdere, som er udjævnet at holde fugt inde og samle varme og fugtighed. Den fugtige atmosfære er ideel til champignon dyrkning. Almindelig østershat er bedre kendt som østers champignon og er ofte dyrket af hjemmet avlere. Terrariet med sådanne bestræbelser skal være stort nok til at huse substratet, som er vækstmediet for svampene. Substratet præ-inokuleret med svampesporer, kilden til svampene, der vil frugt efter de er udsat for den korrekte fugtighed og temperatur. Sporerne eller spawn brug for konstant fugtighed, som terrariet rigeligt leverer.

Instruktioner

1 Bor huller i alle sider af bin og låg. Lav huller mindst to inches fra hinanden for at skabe fremragende ventilation og forhindre rådne.

2 Hæld perlit i dørslag og skyl den med vand til helt fugte mediet. Lade det overskydende vand løbe og derefter dumpe perlit i plasten bin. Sprede det ud til en dybde på fem inches.

3 Soak svampen kager i en stor skål fyldt med vand i 24 timer. Hæld vandet fra kager og skyl dem med frisk vand. Rul fugtige kager i tør vermiculit.

4 Placer kager i seng af perlite med mindst tre til fem inches mellem kager. Sæt låget på skraldespanden og forsegle den. Lad kagerne sidde i en halv time og derefter støvpartikler dem godt med vand. Mist dem på tre eller fire gange i løbet af de næste 24 timer.

5 Hold bin hvor temperaturen ligger mellem 65 og 75 grader Fahrenheit. Støvpartikler kagerne tre til fire gange om dagen. Når frugtsætning begynder, afbrød udviklingslandene svampe som de når den størrelse, du ønsker.

6 Harvest alle de modne svampe og derefter vente til en anden flush af svampe. Hold kager fugtig indtil de frembringe en anden, selv om mindre afgrøde.


relaterede artikler