Hvordan kan jeg Beskær en gammel Camellia Bush?

April 17

Hvordan kan jeg Beskær en gammel Camellia Bush?


Den Camellia (Kamelia) er en stedsegrøn busk dyrkes i de kølige, fugtige sure jordbund i det sydøstlige USA og kystnære Californien. Den mørke grønne blade af Camellia er attraktiv hele året. Men det er de store rosen-lignende blomster vises i de køligere måneder, der er den mest fremragende funktion. Kameliaer er langsomt voksende buske, der klarer sig bedst, når beskyttet mod varme eftermiddagssol. De har en lang levetid for en busk og lejlighedsvis skal beskæres for at puste nyt liv i busk. Den store rodsystem hjælper en ældre kamelia komme sig hurtigt fra en alvorlig beskæring.

Instruktioner

1 Vælg en dag til at beskære en gammel Camellia busk efter Camellia nylig har blomstrede. Du kan også beskære mod slutningen af ​​flor periode, som er februar fleste steder. Den Camellia begynder ny vækst lige efter flor periode, så det er vigtigt at beskære på det rigtige tidspunkt. Dette skyldes, at Camellia blomstrer på nyere træ, så venter indtil senere i vækstsæsonen at beskære vil reducere antallet af blomster næste sæson.

2 Skær de højeste og længste grene først ved at skære dem tilbage til det punkt, hvor de slutter en hovedstammen. Denne metode gør det muligt at beskære Camellia ind i en naturlig form i stedet for klipning det ud til et niveau. Klipning en gammel Camellia vil forårsage nye spindly vækst at vokse fra den forskydningspåvirkede lemmer og ødelægge den naturlige form af busk. Når der skæres grenene tilbage til de vigtigste lemmer, skær dem flugter den vigtigste lemmer. Lad ikke en stub. En stub dør tilbage og opfordrer sygdomme og insekter til at komme ind i anlægget gennem rådnende stub.

3 Beskær flere af de længste lemmer tilbage til de vigtigste grene indtil busk falder til en acceptabel størrelse. Den busk vil se tyndet ud, når du er færdig, især hvis du laver en drastisk beskæring. Men du kan fjerne op til halvdelen af ​​Camellia uden at beskadige busk. Den beskæring giver lys og luft at komme ind i kronen af ​​busk og øger kraftig ny vækst fra de vigtigste lemmer.

4 Fjern eventuelle døde grene og dødt træ, der kan have akkumuleret omkring bunden af den gamle Camellia busk.


relaterede artikler