Sådan dekorere Roller Shades

June 21

Roller nuancer er et overkommeligt alternativ for budget-bevidste forbrugere på udkig efter en måde at dække deres vinduer. Let at installere og let tilgængelige, rullelejer nuancer giver privatliv og ly for solen, men de kan ikke forbedre udseendet af et værelse. Brug stof, maling, bånd eller overføringsbilleder, kan du oprette skræddersyede vindue behandlinger, der matcher din indretning uden at sprænge dit budget.

Instruktioner

1 Fjern skygge fra vinduet. Placer den på en flad, stabil overflade og oprulle materialet. Tør skyggen med en fugtig svamp til at fjerne støv og snavs fra overfladen. Gnid med et blødt håndklæde til at tørre.

2 Mål skyggen med et målebånd. Vær opmærksom på både længde og bredde.

3 Skær et ark af stof, så det fuldstændigt dækker skyggen. Skære stoffet 4 inches længere og 2 inches bredere end skyggen.

4 Hold en dåse spray klæbemiddel 6 inches fra overfladen af skyggen. Brug en glat, fejende bevægelse for at dække skyggen med et tyndt lag af lim.

5 Spred stoffet over skyggen. Fra toppen, tryk på stoffet fast mod limen. Arbejd din vej mod bunden, udjævning eventuelle folder, som du går. Vent en time og derefter trimme overskydende stof fra kanterne.

6 Brug maling, i stedet for stof, for at skabe et anderledes look. Akryl maling kan bruges til at tilføje hvirvler, prikker, stænk eller andre kunstneriske designs til rullende nuancer. Paint frihånd eller tape en stencil til skyggen til at guide dit arbejde. Alternativt kan permanente markører anvendes i stedet for maling.

7 Dæk skyggen med farverige decals, hvis du ikke føler især kunstnerisk. Stickers er let tilgængelige hjemme-forbedring centre eller store varehuse. Vælg en række forskellige former og farver, så bare skræl og tryk på.

8 Place stof trim såsom bånd eller blonder langs kanterne af skyggen og sikre dem med stof lim. Brug stumper af trim og stumper af stof til at skabe interessante mønstre eller at skitsere skyggen, i stedet for at udfylde hele området.


relaterede artikler