DIY Cabin-inspireret Hovedgavle

May 9

DIY Cabin-inspireret Hovedgavle


Når du nyder at tilbringe tid på din kahyt og ønsker at genskabe en rustikke føler i dit eget soveværelse hjemme, overveje en hytte-inspirerede hovedgærde. Gør din seng et knudepunkt med et hovedgærde, der repræsenterer en hytte livsstil. Vælg et hovedgærde lavet af ægte træ logs eller dække din hovedgærde i et stof med landets billeder.

Instruktioner

1 Vælg en hovedgærde bestående af logfiler for en reel kabine føler i dit soveværelse. Hovedgavle fås i asp, Hickory, cedertræ eller fyr logs i forskellige stilarter, såsom spindler eller en sunburst design. Hvis du er handy, kan du overveje at gøre din egen hovedgærde ud af kviste og små grene.

2 Paint en rustik vægmaleri på din hovedgærde med billeder, der repræsenterer kabine livet, såsom træer, planter, blomster, fugle og vilde dyr. Alternativt, leje en lokal kunstner til at male vægmaleri på hovedgærdet. Vælg farver, der koordinerer med farverne på væggene i soveværelset. Du kan endda købe maling-by-nummer vægmalerier.

3 Dæk en eksisterende hovedgærde med stof at give det en rustik hytte look. Overvej stoffer, der ligner forskellige træsorter, for eksempel, eller en khaki linned stof. Materiale, der indeholder logfiler vil arbejde, eller vælg et stof med billeder relateret til jagt og fiskeri.


relaterede artikler