Sådan Optø en Septic System

June 17

Sådan Optø en Septic System


Septisk systemer fryse fra brudte rør, manglende snedække, manglende jorddække og hyppige vinter rejse i løbet af rør kørsler. Frosne vand udvider i en septisk rør kan forårsage revner og pauser, frigiver forurening i miljøet. Vand jetters er almindeligt anvendt til at tø bolig-og erhvervsejendomme septisk systemer. Vand jetters består af en vand-pumpe, en højtryksslange og en skæring dyse, der lægger til slangen. Nogle jetters har varmeapparater til at producere en mere effektiv optøning enhed.

Instruktioner

1 Find septic system clean-out pipe nær fundamentet for dit hjem.

2 Skru hætten af clean-out rør fra huset og der er afsat.

3 Sæt enden af Jetter slangen ind i den rene-out og skub slangen mindst en fod ind i røret. Hvis du drejer Jetter, og slangen er ikke langt nok inde i røret, vand og spildevand vil sandsynligvis sprøjte ud, eventuelt på dig.

4 Tænd for vandet, varmen og Jetter vandtryk.

5 Lad Jetter slangen til at trække sig igennem røret, indtil den når den frosne sektion. Den Jetter slange dyse vil smelte isen ved kontakt.

6 Mærk slange til tegn på, at det bevæger sig frit frem gennem røret. Et frit bevægelig slange angiver, at den frosne partiet er i optøet.

7 Træk Jetter slange langsomt tilbage selvom røret, således at vandet til fuldt ud at smelte eventuelt resterende is.

8 Luk for varmeren, vandet-pumpe og vandforsyningen.

9 Fjern Jetter slangen fra clean-out røret.

10 Fastgør hætten af clean-out røret og skru det fast.

TIPS

  • Opbevar Jetter udstyr i et opvarmet areal.

relaterede artikler