Hvordan at slippe af Gnat Larver med en kartoffel

March 9

Hvordan at slippe af Gnat Larver med en kartoffel


Svamp myg er ikke sande myg. De er små fluer, 1/8 inch eller mindre i længden, ofte ses hopping omkring på overfladen af ​​stueplante jord eller congregating i en varm, solrige vindue. De voksne fluer er harmløse, men irriterende. Hunnerne lægge op til 300 æg ad gangen på fugtig pottemuld. Larverne, som udklækkes fra æggene lever af rådnende organisk stof i jorden og ømme unge planterødder. Kartoffelskiver er anvendelige til påvisning af svamp myggen larver, men at slippe af med de myg skal du reducere mængden af ​​vand planten får. Svamp myg larver lever i de øverste 2 til 3 inches af pottemuld, og når den del af jorden tørrer ud, larverne dø.

Instruktioner

1 Skær en kartoffel i 1/4-inch skiver, der er mindst 1 inch i diameter.

2 Sæt kartoffelskiverne på overfladen af pottejorden og tryk, således at der er god kontakt mellem jord og kartoffel.

3 Se for svamp gnat larver på undersiden af kartoflen og jorden under efter to dage. Kig efter lille, hvidlig, trådlignende larver med sorte hoveder. Kassér kartoffelskiver befængt med larver og erstatte dem med friske skiver.

4 Vand kun planten, når de øverste 2 til 3 inches af jorden er tør, indtil du ikke længere finde svamp myg larver på kartoffelskiverne.


relaterede artikler