Fejlfinding en Beam Støvsuger

May 2

Den Beam Company begyndte at sælge centrale vakuum systemer i 1957, og i 2007 blev kendt som Electrolux centralstøvsuger Systems. Virksomheden sælger Beam, Electrolux og Eureka central vakuum systemer. Et centralstøvsuger system fungerer fra en central base med en række rør kører til forskellige indløb i de forskellige rum i dit hus. Snavs i dine tæpper suges gennem systemet ind i beholderen i bunden. Når du oplever mindre problemer med din centralstøvsuger, systemet, kan du ofte løse dem selv før du tilkalder service.

Instruktioner

1 Rens beholderen, hvis du oplever en delvis tab af sug i systemet. Søg efter en tilstoppet indløb ved at gå til hver indgang, mens systemet er tændt og fornemmelse for sugning. Når du finder den ene med lidt eller ingen sugning, gå et indløb skubbe træsko igennem med elektriker fisk tape.

2 Kontroller vakuum slange til en forhindring, og fjern det, hvis systemet ikke har nogen sug, mens motoren kører. Check for en træsko, hvor magten enheden opfylder den første vakuum indløb hvis vakuumslangen er klar.

3 Udskift sikringen, der er ansvarlig for vakuum system eller nulstille afbryderen, hvis motoren ikke vil starte.


relaterede artikler